Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

festivalyPolská Nowa Muzyka: Autechre, Jaga Jazzist, Moderat i Lou Rhodes

22.4.2010 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Na sklonku letních prázdnin, od 26. do 29. srpna, bude v areálu bývalých uhelných dolů v polských Katowicích probíhat pátý ročník festivalu nezávislé, především elektronické hudby Nowa Muzyka.

Z doposud oznámených účinkujících se mezi největší lákadla programu řadí britská elektronická dvojice Autechre, norska nu-jazzová sestava Jaga Jazzist nebo německý projekt Moderat, spojující producenta Apparata spolu s dvojicí Modeselektor. Z osobností, které budou ještě s předstihem k vidění i v Praze, pak jmenujme německého producenta Hendricka Webera alias Pantha du Prince (zahraje tuto sobotu na Sperm festivalu) a britskou zpěvačku Lou Rhodes (vystoupí 7. května v Paláci Akropolis), známou mimo jiné z projektu Lamb.

Dále se návštěvníkům představí britské dubstepové projekty King Midas Sound a Floating Points, DJka Mary Anne Hobbs, na pomezí experimentání elektroniky a hip-hopu se pohybující projekty Nosaj Thing a Gaslamp Killer ze Spojených států či britský Kidkanevil.

Informace o možnostech předprodeje najdete na stránkách festivalu.

Tauron Nowa Muzyka, Katowice (PL) – KWK, 26. - 29. 8. 10
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Polska-Nowa-Muzyka-Autechre-Jaga-Jazzist-Moderat-i-Lou-Rhodes~22~duben~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;
www odkazy
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.