Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníUž zítra Prahu čeká koncert indie-rockových hrdinů Pavement

19.5.2010 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
aktualizováno

Když koncem loňského léta ohlásili kalifornští Pavement, že po deseti letech začnou opět koncertovat, mnohé tím překvapili a vzbudili větší ohlas, než si sami dokázali představit. Co lépe to může ilustrovat než fakt, že první ohlášený koncert v newyorském Central Parku byl vyprodán za dvě minuty. Zítra bude tu čest s Pavement mít i Praha a Palác Akropolis.

Jak pětice od začátku prorokuje, koncertní turné není předzvěstí stálého reunionu, ale spíše pomyslnou připomínkou loňského dvacátého výročí založení.
oudě dle setlistů z již odehraných koncertů se návštěvníci mohou těšit na zhruba dvě hodiny trvající a na tři desítky skladeb čítající koncert, během něhož dají Pavement připomenout, proč právě oni jsou označováni za jedny z hlavních průkopníky americké indie scény 90. let.

Vstupenky jsou nadále k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream a na pokladně Paláce Akropolis za 945 Kč.

Pavement, Praha – Palác Akropolis, 20. 5. 10


>> Pavement - Cut Your Hair živě, 15. 5. 2010
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Uz-zitra-Prahu-ceka-koncert-indie-rockovych-hrdinu-Pavement~19~kveten~2010/

Komentáře

celkový počet: 2

Martin Patras  Poprvé v Praze?To snad ne!
redakce  Re: Poprvé v Praze?To snad ne!

     
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.