shop.musicserver.cz

3 x 4CD SPIRITUÁL KVINTETU / 3 x CD KELIS / 3 x CD CHRISTINY AGUILERY / 3 x CD RIHANNY / 3 x 1 vstup na FESTIVAL SONISPHERE a mnoho dalších

Vydáno: 07.06.2010 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 13. června včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Spirituál kvintet - Sto nejkrásnějších písní (+1) / 1960-2010 / jubilejní edice
© facebook interpreta
V aktuální sezoně oslav pěti dekád velmi úspěšné existence Spirituál kvintetu vyšla mimořádná připomínka její hudební podstaty. Doktor Tichota prošel veškerý natočený materiál a vytvořil z něj logické celky. Období let 1967 až 1985 ("Zelené pláně"), 1985 až 1992 ("Pískající cikán") a 1992 až 2009 ("Vláček") dostala vždy po jednom cédéčku, na tom posledním pak najdete písně renesanční a vánoční. Supraphonské a pantonské archivy byly doplněny o řadu licenčních výpůjček tak, aby profil kapely a muziky byl co nejúplnější. S přispěním ostatních vydavatelství se podařilo dosáhnout maximální pestrosti, včetně ukázek z aktuálního alba. Jiří Tichota navíc společně se zvukařem Petrem Kocfeldou občerstvili zvuk nahrávek do optimální podoby. Krabička se čtyřmi CD obsahuje také booklet se vzpomínkovým textem a zajímavým dokumentačním materiálem. Společně s vydavatelstvím Supraphon vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x 4CD SPIRITUÁL KVINTETU "1960-2010" vstoupíte tady.


Kelis - Fleshtone
© facebook interpreta
Kolem americké zpěvačky Kelis bylo poslední dobou ticho. Mohlo za to její těhotenství. Po narození syna se ale opět přihlásila s novým řadovým albem "Flesh Tone" a už první singl "Acapella" naznačil, že zpěvačka změnila styl. Do této doby byla světu známa především díky hitům “Trick Me“, “Milkshake“ nebo “Millionaire“, které měly shodně spíše houpavé tempo. Tentokrát ale nabrala velmi taneční a elektronicky laděný směr, který má na svědomí věhlasný francouzský DJ, producent a remixér David Guetta. Ten se zhostil úlohy hlavního producenta nové desky. Svojí troškou do mlýna na album přispěli i will.i.am z Black Eyed Peas, seskupení Boys Noize a řada dalších. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD KELIS "Flesh Tone" vstoupíte tady.


Christina Aguilera - Bionic
© facebook interpreta
Stejně jako v případě třetího alba "Back To Basics" nechala Christina Aguilera své fanoušky čekat čtyři roky i na čtvrtou studiovku "Bionic". A oproti retru zmíněné čtvrté desky tentokrát naprosto obrátila směr. Pětinásobná držitelka Grammy začala novinku připravovat už během asijské části turné Back To Basics Tour v létě 2007, první nahrávání proběhlo na počátku roku 2008, ale různé okolnosti včetně zpěvaččina těhotenství zapříčinily, že se nahrávka dokončovala až letos. Během této doby Aguilera postupně vystřídala řadu spolupracovníků, kteří byli zároveň autory i producenty. Začínala s Lindou Perry, ale postupem doby se zhlédla v současné oblibě electropopu, a tak pod skladbami najdete podepsané lidi jako Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch či Ladytron. Zajímavostí je, že několik písniček natočila i s Goldfrapp, ovšem ani jedna se na finální podobu desky nedostala. Christina Aguilera popisuje své album jako unikátní směs mnoha žánrů a stylů hudby. “Snažila jsem se vytvořit svěží, sexy atmosféru za použití jak elektronických, tak běžných nástrojů, s tématy písniček, které sahají od hravých až k osobním,” řekla. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD CHRISTINY AGUILERY "Bionic" vstoupíte tady.


Rihanna - Rated R: Remixed
© facebook interpreta
Rihanna sice už připravuje novou desku, ale aby zkrátila fanouškům čekání, přišla ještě s "Rated R: Remixed". Ta, jak je z názvu patrné, navazuje na loňský počin "Rated R", který do Evropy vypustil dva velmi úspěšné singly "Russian Roulette" a "Rude Boy", a jedná se pochopitelně o jeho remixovou podobu. Přinesl deset remixů, přičemž šlo výlučně o remixy, které nevyšly na žádných prodejných nosičích a má je na svědomí jediný člověk - velký kamarád zpěvačky Chew Wu-Phat. Ten patří aktuálně mezi velmi vyhledávané remixéry - jeho služeb využila i Lady Gaga, Timbaland, Alphabeat nebo Mariah Carey. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD RIHANNY "Rated R: Remixed" vstoupíte tady.


Sonisphere Festival flyer 3
© facebook interpreta
Do vypuknutí české zastávky putovního festivalu Sonisphere zbývá již jen několik málo dní. Tahouny letošního line-upu jsou kapely Metallica, Slayer, Anthrax či Megadeth, ale těšit se můžete také na skupiny Rise Against, Stone Sour, Volbeat či DevilDriver. Podle původních plánů se festival Sonisphere měl konat na Mimoňském letišti, ale nakonec proběhne 19. června na letišti v Milovicích. Nová lokace nabízí menší vzdálenost od Prahy (47 km), výhodnější infrastrukturu a lepší produkční podmínky. My vám nabízíme možnost zahrát si o tři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 1 vstup na FESTIVAL SONISPHERE vstoupíte tady.


Kihnoua
© facebook interpreta
Pražský festival Respekt, exkluzivní a průkopnická přehlídka world music s dvanáctiletou tradicí, přináší i letos hudbu z dosud nezmapovaných oblastí: pohanské rituály z jižní Itálie v čistě dámském podání skupiny Assurd, sibiřský punk s tuvinsko-britskými Yat-Kha, voodoo funk z Trinidadu, virtuozní arabské loutny oud z Palestiny i objevy z bouřlivé hudební scény Etiopie, země, jejíž hudbu jsme u nás dosud neslyšeli. Vrcholem festivalu budou světoví klasikové senegalské hudby Orchestra Baobab, veteráni dakarských klubů i světových megafestivalů. Finálovému dvoudennímu open-air programu, který proběhne ve dnech 18. a 19. června na Štvanici, předcházela série tří úvodních koncertů v pražské Akropoli, na nichž vystoupili korejsko-americké avantgardní trio Kihnoua, kanadsko-inuitská hrdelní zpěvačka Tanya Tagaq a Oana Cătălina Chiţu & Bucharest Tango s nostalgickým repertoárem ve světě neznámých klenotů z éry bukurešťského tanga. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o osm vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 4 x 2 vstupy na RESPECT FESTIVAL vstoupíte tady.


Massive Attack
© facebook interpreta
Triphopové duo Massive Attack vyrazilo na turné ke zbrusu nové nahrávce "Heligoland" a v rámci koncertního turné chystají pro české fanoušky další show. Dne 21. června se po sedmi měsících vrací do Prahy a vystoupí v Tesla Areně. Loňská show kapely v pražské Lucerně byla beznadějně vyprodaná a koncert sklidil vřelý ohlas médií i fanoušků. Návštěvníci se mohou opět těšit na nové i starší kousky, ve kterých mohou najít ozvuky například Portishead, Sneaker Pimps nebo Morcheeby. Připomeňme, že zmiňovaná novinka "Heligoland" vyšla letos v únoru. Společně s agenturou Charm Music vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na MASSIVE ATTACK vstoupíte tady.


Beatsteaks
© beatsteaks.org
Němečtí úderníci Beatsteaks jsou zpět. Po dvouleté hudební pauze se rozhodli opět vrátit na koncertní pódia a vyzkoušet si, jak funguje na fanoušky nově nahraný materiál. A jeden z termínů nadcházejícího evropského turné zahrnuje i pražskou zastávku v Lucerna Music Baru, kde se skupina ukáže 15. června. Beatsteaks během své kariéry vydali pět řadových alb. Prozatím poslední řadovku "Limbo Messiah" vydali v roce 2007. Na ní se vrátili k říznějšímu rocku. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na BEATSTEAKS vstoupíte tady.


Team
© facebook interpreta
Populární slovenská formace Team letos plánuje jen dva koncerty a oběma potěší fanoušky na Moravě. První show proběhne 11. června ve Víceúčelové hale ve Frýdku-Místku, druhé vystoupení se bude konat 26. června v Uherském Hradišti na Studentském náměstí. Posluchače zahřejí kapely Charlie Straight, Street 69 a Traktor. Do letošního roku má Team na kontě dvanáct desek, ta poslední "Live" vyšla po velkém turné, jež proběhlo v roce 2008 a patřilo k největším koncertním událostem roku. Haly byly vyprodané a podobná velkolepá show čeká i na návštěvníky moravských vystoupení. My vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na koncert ve Frýdku-Místku.

Pozor! Soutěž probíhá jen do středy 9. června včetně.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na TEAM vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Apocalyptica se s The Four Horsemen vrací ke kořenům i k Metallice. Na podzim zahraje v Praze (02.03.2024 14:21)
- Je to oficiální. Slayer jsou po pěti letech zpět, na léto ohlásili dvě festivalová vystoupení (21.02.2024 19:15)
- Audio: Duch Slayer žije. Kerry King představuje singl "Idle Hands" a přidává detaily k sólovému albu (10.02.2024 08:47)
- Nová kapela Kerryho Kinga bude pokračováním Slayer (18.01.2024 12:28)
- Tip na dárek pod (elektronický) stromeček: Biografie Scotta Iana z Anthrax vyšla jako e-kniha (12.12.2023 12:48)
- Zemřel kytarista Massive Attack Angelo Bruschini (24.10.2023 23:04)
- Metallica musela odložit koncert, James Hetfield chytil covid (04.09.2023 12:28)
- Naživo: Megadeth nabídli Pardubicím jakostní thrash metal i energický průlet kariérou (19.08.2023 09:27)
- Fotogalerie: Megadeth v Pardubicích objektivem fotoaparátu (18.08.2023 11:07)
- Elektrická kytara podle Kirka Hammeta (30.07.2023 11:21)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Kabát Queen Sia U2 AC/DC Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Dua Lipa Liam Gallagher Imagine Dragons Linkin Park
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu