Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníLa Kalba s Panteon Rococo už příští týden

12.11.2010 | Autor: PR | sekce: tiskové zprávy
Sedmnáctý listopad již tradičně promění naší zemi v dějiště bujarých oslav. Mysleli na to i pořadatelé Punx not dead a pro všechny, kteří se chtěji v tento sváteční den opravdu dobře pobavit, připravili v pražském KC Vltavská velkolepý večírek, kterému budou vévodit divocí Panteon Rococo!

Jedenáctičlenné uskupení Panteon Rococo vzniklo v roce 1996. Do dnešního dne stihli vydat již osm nahrávek (včetně letošního přírůstku Ejército de Paz) a odehrát na stovky koncertů po celém světě - jen v Čehách byli zpestřením většiny předních festivalů jako Rock For People, Sázavafest, Mighty Sounds nebo Trutnov.

Vedle již zmíněných strhujících koncertů skupina proslula i bojem za zlepšení sociálních poměrů v Mexiku. Spolu s Manu Chaem nebo Amparanoiou jsou součástí hnutí Radical Mestizo.

Bezmála pětihodinový hudební maratón zahájí ve 20hod multižánroví The Pooh, kteří např. zahajovali letošní pražský koncert Black Rebel Motorcycle Club a následně si je do role předskokanů zvolili Green Day.

O hodinu později je na pódiu vytřídá druhá naděje tuzemské scény – drum'n'bassová skupina Le Pneumatiq, která se mj. podílela na soundtracku k filmu Pusinky a naživo se zaskvěla před Freestylers nebo Atomic Hooligan.

Ve 22 hodin ovládne jeviště již zmiňovaná hlavní hvězda večera – mexičtí Panteon Rococo, kteří si jen pro tento večer připravili 120 minutovou show!

Už tak bohatý program nabídne po půlnoci ještě DJ Gadja z Radia 1, za jehož diskotéky se návštěvníci budou moci bavit až do brzkých ranních hodin.

Vstupenky zakoupíte jen za 290,- Kč v sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a Eventim.
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/tiskove-zpravy/La-Kalba-s-Panteon-Rococo-uz-pristi-tyden~12~listopad~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.