Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníGentleman se se svým reggae vrací do Prahy, v neděli vystoupí v LMB

18.11.2010 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Na den přesně po třech letech se v Praze opět představí populární německý zpěvák Gentleman. Za doprovodu svojí nové kapely Evolution Band a s repertoárem z nové desky Diversity vystoupí tuto neděli v prostorách Lucerna Music Baru.

Gentleman patří mezi špičku německého, ne-li vůbec evropského reggae a dancehallu. Od roku 1999 vydal celkem šest desek, přičemž s trojicí těch nejnovějších se mu podařilo zabodovat i mimo reggae komunitu. Jasným důkazem budiž to, že desky Diversity z letošního roku a Confidence z roku 2004 se vyšplhaly až na vrchol německé albové hitparády a Another Intensity z mezidobí se zastavila na druhém místě.

S sebou si tentokrát Genleman přiveze i dva hosty. Jako předskokané vystoupí reggae písničkář Dominik Haas alias Jahcoustix, v průběhu koncertu se k Gentlemanovi připojí Christopher Martin, soulový objev z Jamajky, který hostuje v jeho nedávném singlu To the Top.

Vstupenky stojí v předprodeji 450 Kč, na místě potom 550 Kč.

Gentleman, Praha – Lucerna Music Bar, 21. 11. 10
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Gentleman-se-se-svym-reggae-vraci-do-Prahy-v-nedeli-vystoupi-v-LMB~18~listopad~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.