Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníJulian Casablancas oznámil, že The Strokes mají konečně hotové nové album

17.11.2010 | Autor: Jan Kocur | sekce: novinky
Po všech komplikacích, průtazích a hrozbách, že nové album dokonce ani nemusí vzniknout, Julian Casablancas konečně potvrdil, že The Strokes mají hotovo a v nejbližších měsících vypustí do světa svou čtvrtou studiovou desku. Učinil tak stále populárnější formou oznámení na svém profilu na sociální síti Twitter, kde zanechal zprávu, že novinku nyní čeká ve studiu finální mix a další potřebné procesy, ale to hlavní je, že ji skupina již dokončila.

Nástupce zatím poslední desky First Impressions Of Earth, která vyšla už před dlouhými čtyřmi lety, provázely od počátku oznámení o odkladech vydání, které mělo být původně v září tohoto roku a následně v lednu toho následujícího. Zdá se, že jaro 2011 bude konečně definitivním termínem, kdy nahrávka produkovaná Joem Chiccarellim (U2, Björk) dorazí k uším svých nedočkavých posluchačů.
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/The-Strokes-maji-konecne-hotovo-a-na-jare-vydaji-nove-album~17~listopad~2010/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.