Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníTřetí nejlepší DJ světa - Sven Väth - se představí na brněnské party Citadela

10.2.2011 | Autor: PR | sekce: tiskové zprávy
Nová éra Citadely přivezla jména jako Sébastien Léger, Karotte, Deadmau5 či Paul van Dyk. Sven Vath s kolegy ze stáje Cocoon představuje úlovek z rybníka světových TOP DJs, na který se vyplatilo si počkat.

V sobotu 19. března 2011 přiveze Sven Vath do České republiky své kolegy z agentury Cocoon. Návštěvníci Citadely okusí premiérově zvuk a DJské umění, jak jej předvádí francouzský DJ Chris Tietjen. Tento mladý a divoký velvyslanec Cocoonu si během posledních let vybudoval světové renomé na poli současného klubového techna a patří k žádaným zástupcům oblíbeného zvuku Cocoon.

Příznivci kvalitních live vystoupení by teď měli zbystřit, protože druhým vyvoleným Svena Vatha pro akci Citadela není nikdo jiný než vyhlášený producent Jacek Sinkiewicz. České publikum rozsekal v minulosti svým "živákem" například na Summer of Love a celý svět jej už léta zná díky kvalitním releasům na značkách Recognition, Klang Elektronik, Cocoon a dalších. Čekat můžeme experimentální, ale stále striktně taneční diktát, jaký neumí nikdo jiný na světě.

Celou sestavu na nadcházející Citadele doplní tuzemská hvězda Michael Burian, který se představí v aktuálním tech-house setu, chybět samozřejmě nemůže ani dlouholetý domácí průkopník soundu Svena Vatha DJ Orbith. Svůj klubový set v halové atmosféře předvede také DJ Jerry alias Gehringer a pánskou sestavu za pultem vyvažuje DJka Misa Salacova.

Celá koncepce tohoto dílu Citadely se právem točí kolem „papa Svena", jehož parties jsou vždy nezapomenutelné. Hlavní aktér miluje dlouhé, třeba pětihodinové sety, během nichž dokáže každého fanouška provést různými odnožemi stylů techno, electro či tech-house, vyřádit se za pultem a strhnout publikum s sebou - každý, kdo někdy „zažil Svena", tohle může potvrdit! Již sedmačtyřicetiletý „tatínek clubbingu" je stále ve výborné formě - během setu se prochází mezi lidmi, tančí na stole či jinak vyjadřuje, jak moc si užívá atmosféru velkého mejdanu. A tentokrát opravdu bude proč - Sven Vath svým vystoupením na Citadele oslaví neuvěřitelných 30 let za DJ pultem! K této události se váže jedno velké překvapení, které bude odhaleno až v den konání party - 19. března 2011.

Samozřejmostí Citadely budou tématické dekorace, propracovaná videoprojekce, laserové a světelné efekty, v neposlední řadě samozřejmě kvalitní zvuk a především to nejdůležitější - současná ryzí taneční hudba, která každého nemilosrdně donutí zavrtět si bokem. Citadele totiž nejde o nic jiného, než aby tančili opravdu všichni!

CITADELA - SVEN VATH
podtitul: 30 YEARS DJ CELEBRATION - SVEN VATH
termín: 19.03.2011
Start akce: 19:00
konec akce: 07:00
místo: Česká republika, Brno, BVV, Pavilon G1
kapacita místa konání: 5000
počet vystupujících Dj's: 6
počet vystupujících live: 1
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/tiskove-zpravy/Treti-nejlepsi-DJ-sveta-Sven-Vath-se-predstavi-na-brnenske-party-Citadela~10~unor~2011/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.