Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníErik Satie v omladenom šate

12.4.2011 | Autor: Jakub Juhás | sekce: novinky
Citácie a odkazy z prác parížskeho skladateľa klaviristu, tvorcu nábytkovej hudby Erika Satieho, večne stojaceho pred otvoreným oknom, nájdeme u viacerích súčasných skladateľov. Dvojalbum Erik Satie & Les Nouveaux Jeunes je hold. Hold súčasníkov od Maxa Richtera so skladbou Erik Sleeping, Dustina O´Hallorana s Opusom 33 cez Sylviana Chaveaua, Nilsa Frahma alebo zoskupenia The Boats. Album vydaný v Arbouse Recordings obsahuje 33 prepracovaných Satieho skladieb. Možnosti sú len dve buď prijímať alebo zatratiť a vyškrtnúť - neznečistiť originál.



Tracklist:

CD 1:

Library Tapes – Satie On Tape
Kyle Hawkins – Danse de travers
Minotaur Shock – Small Starts
Max Richter – Erik Sleeping
Chessie – Katy (for Satie)
Danny Norbury – Tango Fragment
Julia Kent – Seul, pendant un instant
ww.lowman – Lakegirl
Akamatsu- Gymnopédie 8 (4/4)
Part Timer – A Clumsy But Subtle Technician
Rachel Grimes – Gnoccienne No3
That Summer – Le Yachting
Monokle – Mist
Sylvain Chauveau – Prélude de la Chambre Rouge
Fred Longberg-Holm – Le flirt
Steve Peters - Hymne (pour un fils des étoiles)

CD 2:

Rafael Anton Irisarri & Goldmund – Gnossienne No. 1
Pan American – Leftalone (2ème)
Moinho – Movements & Variations for Satie
Hauschka – Chat noir
0 – Gnossienne No3
Beatrice Martini & Robert Lippok – Je te veux
Peter Broderick – Les trois valses distinguées du précieux dégouté 2
Rachel Grimes – Gnossienne No2
The Boats – Le Yachting
Astrïd – Erik S.
Eluvium – Ogives/Redistributed
Dustin O'Halloran – Opus 33
Nils Frahm – Body
Mr Potier – Le jars des andes
Steve Roden – EIAIE - In his name, the vowels are also notes, and form a small mountain
Inlandsis - Coloquinte
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Erik-Satie-v-omladenom-sate~12~duben~2011/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.