TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Marta Novotná a Míša Tučná vystoupí na koncertě k 35. výročí Fešáků

 Marta Novotná - Tučná a Míša Tučná přebírají Zlatou deskuSeznam účinkujících, kteří vystoupí během koncertu k 35. narozeninám skupiny Fešáci utěšeně roste. Nejnovějšími přírůstky na seznam hostů jsou Marta Novotná – Tučná, Míša Tučná a František Ringo Čech. Koncert, během kterého vystoupí všichni bývalí členové skupiny Fešáci, již má také pevně stanovené datum. Odehraje se 11. května 2004 v pražské Lucerně. Vstupenky na akci budou v prodeji od 15. břězna 2004 v předprodejní síti TicketPro.
Svoji účast na koncertě již dříve potvrdili Emílie Petrášková, Radek Stanko, Jindra Malík, Hana Horecká, Erika Kahounová, Blanka Šurková, Josef Alois Náhlovský, Josef Mladý, Karel Poláček, Robert Moucha, Pavel Brümer se skupinou Cadillac, Tomáš Linka a Přímá linka, Pavel Zedníček, Zdeněk Izer, Franta Nedvěd, Josef Vojtek ze skupiny Kabát a Patrola s Robertem Papouškem. Průvodcem celého večera bude Petr Novotný.

avatar Autor: on 18.1.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*