TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

George Strait byl vydírán skladatelem

George StraitLouisianský skladatel Walter J. Bonin byl ve středu 11. února 2004 v Nashville obžalován ze 7 případů vyděračství, kterého se dopustil vůči populárnímu countryovému zpěvákovi Georgeovi Straitovi. Podle obžaloby Bonin ve svých výhružkách vyžadoval, aby Strait zařazoval do svého repertoáru Boninovy písně. Pokud by tak neučinil, hrozil mu šílený skladatel výbušninami, třaskavými kulkami, odstřelovačem a žhářstvím. Informoval o tom americký deník The Tennessean.
Bonin byl pravděpodobně posedlý touhou, dostat své skladby do repertoáru George Straita a zkoušel se ke slavnému zpěvákovi dostat prostřednictvím jeho manažera Erva Woolseyho. Jeho pokusy se datovaly od roku 1995 a skončily teprve vloni. Nejprve zdánlivě nevinné e-maily se postupně proměnily ve výhružné dopisy a oprávněně se o ně začali zajímat vyšetřovatelé z FBI.
Ve svých dopisech Bonin dopodrobna líčil, co se může zpěvákovi stát, pokud nevyhoví jeho požadavkům. Vyhrožoval krvavým masakrem, který ovládne během několika minut celý Straitův dům. Fotografie Straitova sídla i jeho okolí si navíc podle svého tvrzení pečlivě katalogizoval, aby měl dokonalý přehled o terénu „bojiště.“
Vyjádření George Straita ohledně vznesené obžaloby se zatím nepodařilo získat, případ zatím nechtějí komentovat ani jeho vyšetřovatelé.
George Strait již tedy má od nebezpečného vyděrače klid, nicméně teď musí bojovat s jinými problémy. Silné bolesti v krku si totiž vyžádaly zrušení jeho Valentýnské show ve městě Greensboro v Severení Karolíně. Straitův koncert, jehož se měli zúčastnit také Dierks Bentley a Kellie Coffey byl přeložen na 22. února.

avatar Autor: on 15.2.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*