TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ve zkratce: Tomáš Linka, ACM Awards, Kenny Chesney a další

Tomáš LinkaPo delší pauze tu pro vás máme další „rychlý“ přehled zajímavých událostí ze světa country music, které se odehrály v uplynulých dnech a hodinách. Dnes si mimojiné povíme o nově vzniklém Fan klubu Tomáše Linky, dozvíte se, které hvězdy tento týden oznámí nominace letošního ročníku amerických ACM Awards a věnovat se budeme i kontroverznímu snímku herce a režiséra Mela Gibsona s názvem Utrpení Krista. Co má tento film společného s country hudbou? Čtěte dále a dozvíte se to…

… Hlas zpěváka Trace Adkinse bude slyšet v novém reklamním spotu společnosti KFC (Kentucky Fried Chicken). Adkinsův baryton byl vybrán v konkursu, kterého se zúčastnilo více jak 500 dalších kandidátů.

… Nejnovější album Kennyho Chesneyho When The Sun Goes Down je již dvojnásobně platinové. Dvojitá platinová deska byla Kennymu předána z rukou šéfa společnosti RCA Label Group, Joea Galantea, během zpěvákova vystoupení pro uzavřenou společnost na palubě parníku General Jackson v Nashvillu. Platinová deska je ve Spojených státech udělována za milion prodaných nosičů.

… Terri Clark, Montgomery Gentry a Brad Paisley budou ve středu 10. března 2004 vyhlašovat nominace letošního ročníku Academy of Country Music Awards. Slavnostní vyhlášení nominovaných umělců proběhne během tiskové konference ACM v kalifornském Los Anegeles, které je také sídlem Akademie. Již po druhé budou ceny udělěny v Mandalay Bay Resort & Casino v Las Vegas. Show, která se uskuteční 26. května 2004, bude vysílána v přímém televizním přenosu společnosti CBS.

… Tomáš Linka a skupina Přímá linka mají svůj vlastní Fan Club, jehož jednatelem je Vlastimil Fiala z Chomutova. Členství v klubu vám pochopitelně nabízí řadu výhod. Bližší informace naleznete na jeho oficiálních internetových stránkách, které sídlí na adrese http://www.sweb.cz/Fun.Club.Prima.Linka/.

… Nashvillské hudební vydavatelství Universal South vydá 6. dubna 2004 soundtrack ke kontroverznímu snímku Utrpení Krista režiséra Mela Gibsona. Album s názvem Songs Inspired by The Passion of the Christ, přinese nahrávky, které by posluchače měly provést celým snímkem. Naleznete zde hlavně již vydané snímky v podání Boba Dylana, Leona Rusella, Rickyho Skaggse, Elvise Presleyho, či Nicka Cavea. V cover verzi Williamsovy písně „How Can You Refuse Him Now,“ se objeví jeho vnučka, dcera Hanka Williamse Jr., Holly Williamsová. Součástí kompilace budou i nahrávky, napsané speciálně pro Gibsonův snímek. Mezi tyto skladby patří i ta z pera countryové zpěvačky a vdovy po Waylonu Jenningsovi, Jessie Colterové. V písni „Please Carry Me Home“ si Jessie také zazpívala v duetu se svým synem Shooterem Jenningsem.

avatar Autor: on 8.3.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*