zvláštní poděkování
Quantcom.cz

Eddie Vedder vydává soĺové album + DVD

Eddie Vedder

autor: Z webu   

zvětšit obrázek

Frontman Pearl Jam Eddie Vedder vydává soĺové studiové album, ale kromě toho i jedinečné koncertní DVD! Jak již název Ukulele Songs naznačuje, Vedder toto album natočil za doprovodu právě tohoto hudebního nástroje. Mezi šestnáct písní, kterým vévodí singl Longing To Belong, najdeme i dvě nevšední kolaborace. Skladbu Tonight You Belong To Me s Vedderem natočila Cat Power a hlavně v písni “Sleepless Nights“ o svém pěveckém umění opět přesvědčí nám všem dobře známý Glen Hansard. Ten několik let tvořil pár s Markétou Irglovou, jejich společný duet Falling Slowly dokonce získal Oscara za nejlepší filmovou skladbu.

Aby toho fanoušci Eddie Veddera neměli v květnu málo, ve stejný den vydá tento výtečný umělec i koncertní DVD. Pod názvem Water On The Road najdeme záznam dvou srpnových koncertů, které v roce 2008 Vedder absolvoval ve Warner Theatre ve Washingtonu.

Koncertní záznam nabízí již ochutnávku z nové ukulele desky v podobě skladby You’re True, představí to nejlepší z jeho úžasného debutu, soundtracku Into The Wild a samozřejmě nezapomene i na ty největší pecky jeho domovské kapely Pearl Jam. Bonusem bude i několik výjimečných coververzí, které Eddie Vedder do svého koncertního repertoáru zakomponoval.

25.7.2011 13:07:38 Petr Schier | rubrika - Zprávy

Časopis 16 - rubriky

Archiv čísel

reklama

Asociace profesionálních divadel České republiky

Časopis 16 - sekce

DIVADLO

Divadlo LETÍ představí příběh Olive Oylové

LÁSKA/Argumentační cvičení (zkouška)

Nekompromisní text izraelské autorky Sivan Ben Yishai LÁSKA/Argumentační cvičení, bourá veškerá tabu týkající celý článek

další články...

LITERATURA/UMĚNÍ

Antologie Krvavý Žižkov

Přebal knihy

Krvavý Žižkov je antologie, která má svého předchůdce Krvavý Bronx (2020), úspěšnou knihu povídek o „vyl celý článek

další články...