TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ve zkratce: Shania Twain, Deana Carter a další

Shania TwainPo delší odmlce je tu opět přehled krátkých zpráv, zpráviček a zajímavostí ze světa country hudby. Dnes se mimojiné podíváme na novou hvězdu populárního TV seriálu Sesam Street, dozvíte se, které další superhvězdy vystoupí v letošním slavnostním ceremoniálu udílení cen americké Akademie country hudby a které countryové zpěvačky se chystají do nahrávacího studia.

… George Strait, Keith Urban a Rascal Flatts byli přidáni na seznam účinkujících slavnostního ceremoniálu ACM Awards. Během vyhlašování výsledků 39. ročníku Výročních cen americké Akademie Country hudby vystoupí také LeAnn Rimes či legenda závodů NASCAR Sterling Marlin. Ceny budou předány 26. května 2004 v Mandalay Bay Resort & Casino v nevadském Las Vegas.

… Duo Brooks & Dunn opráší po letní pauze své koncertní turné Red Dirt Road Tour a v srpnu vyrazí opět na cesty po Spojených státech. Jako „předskokani“ se objeví duo Montgomery Gentry a nová hvězda na americké country scéně, zpěvačka Gretchen Wilson, interpretka hitu „Redneck Woman.“

… Martina McBride se objeví v jedné z nových epizod populárního TV seriáli Sesame Street. Martina a Elmo zazpívají společně skladbu „Let’s Pretend.“

… Shania Twain má již tři diamantové desky! Stala se tak jediným interpretem v historii RIAA, který získal diamantovou desku za prodej více jak 10 milionů kopií každého ze tří po sobě jdoucích titulů. Diamantovou desku převzala Shania ve středu 21. dubna 2004 z rukou šéfa nashvillské pobočky společnosti Universal Music Group Luka Lewise. Jen pro úplnost uvádíme aktuální stav prodejnosti Shaniiných alb ve Spojených státech: The Woman In Me (1995) 12 milionů, Come On Over (1997) 19 milionů a Up! (2002) 10 milionů prodaných nosičů.

… Možná, že k výše uvedeným albům Shanii Twain přibude v nejbližší době ještě jedno další. Tato populární Kanaďanka totiž opět míří do nahrávacího studia, aby zde připravila zbrusu novou kolekci. „Hned, jak ukončím své koncertní turné, zamířím do nahrávacího studia,“ říká zpěvačka, jejíž aktuální koncertní program končí 10. července 2004. Než bude její nová deska na světě, nebude Shania točit také žádný další videoklip. Všechen její čas teď patří jen a jen jejímu novému albu.

… Nové album chystá také Deana Carter, která tento týden podepsala exklusivní smlouvu se společností Vanguard records. Novinka by se měla objevit na trhu někdy na začátku roku 2005. Připomeňme, že Deana Carter zabodovala v roce 1996 svým singlem „Strawberry Wine,“ který také vytáhl její album Did I Shave My Legs For This? k prodeji pěti milionů kopií. Zato její další album s názvem Everything’s Gonna Be Alright, vydané v roce 1998, již bylo možno označit za naprostý propadák. Deana se proto na dlouhých pět let odmlčela. Vědět o sobě nechala až v roce 2003, kdy u nashvillské Aristy vydala kolekci I’m Just A Girl.

avatar Autor: on 25.4.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*