Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníPo osmi letech se Jane's Addiction připomínají novou deskou

13.10.2011 | Autor: Michal Šimeček | sekce: novinky
Fanoušci amerických Jane's Addiction to se svými oblíbenci nikdy neměli moc jednoduché. Časté přestávky a následné reuniony v jejich historii lemují četné změny baskytaristů a i samotná diskografie díky tomu se třemi položkami vypadá - obzvlášť vezmeme-li v potaz, že kapela vznikla už v roce 1985 - velice chudě.

Od roku 2008, kdy se alternativní rockeři dali znovu dohromady naposledy, to ale vypadá, že začíná svítat na lepší časy. Dokládá to oznámení o vydání nového alba, jejich vůbec prvního po osmi letech. Novinka The Great Escape Artist půjde do prodeje 18. října, už nyní si ji ale můžete zdarma poslechnout prostřednictvím streamu na iTunes.

Tracklist:

Underground
End To The Lies
Curiosity Kills
Irresistible Force (Met The Immovable Object)
I'll Hit You Back
Twisted Tales
Ultimate Reason
Splash A Little Water On It
Broken People
Words Right Out Of My Mouth

Album produkoval Rich Costey, muž známý svou spoluprací s Franz Ferdinand, Interpol či Muse. Pomoc kapele při skládání nových písní poskytl Dave Sitek z TV On The Radio, na nahrávce rovněž hrající na baskytaru.
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Po-osmi-letech-se-Janes-Addiction-pripominaji-novou-deskou~13~rijen~2011/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.