Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníThe Lemonheads přijedou v květnu do Prahy

18.1.2012 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Američtí The Lemonheads letos oslaví čtvrtstoletí od vydání debutového alba Hate Your Friends a dvacet let od vydání průlomového It's a Shame about Ray, představí dvoudiskovou kompilaci The Best Of Lemonheads a taky se zastaví v Praze. Se svým nadcházejícím turné zavítají 10. května do Lucerna Music Baru.

Kapela vznikla v roce 1986 na punk-rockových základech; s postupujícím časem se však její styl posunul k popově přístupnému indie-rocku, místy ovlivněnému třeba grungeovou vlnou začátku 90. let. Právě tou dobou se Lemonheads totiž dostali dostali na vrchol své popularity.

Poznávacím znamením Lemonheads je zpěvák a kytarista Evan Dando, jediný člen, který v sestavě vydržel od začátku až do dneška. Do rozpadu v roce 1999 vydali osm alb, po comebacku v roce 2005 je následovala zatím jen kolekce coververzí Varshons.

Vstupenky za 300 Kč (+ popl.) jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, na místě potom budou stát 390 Kč.

The Lemonheads, Praha – Lucerna Music Bar, 10. 5. 12
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/The-Lemonheads-prijedou-v-kvetnu-do-Prahy~18~leden~2012/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.