Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníThe Prostitutes zahrají v Roxy akustický set

12.3.2012 | Autor: Jan Kocur | sekce: novinky
Pražští The Prostitutes budou hlavní hvězdou třetího dílu koncertního projektu ROXY Late Night Acoustic Chill Out Showcase! Už 13. března by v jeho rámci měli představit skladby z chystané desky i starší materiál v jedinečném akustickém balení.

The Prostitutes stihli od debutu v roce 2006 vydat dvě studiová alba. Nástupce poslední nahrávky Hometown Zombies z roku 2009 nahrávala skupina koncem února s producentem Martinem „Youth“ Gloverem (The Killing Joke). Prozatím bezejmenná nahrávka by podle vyjádření kapely měla přinést nejtvrdší a nejtanečnější zvuk.

Předskokanem The Prostitutes se stane akustické duo Kieslowski. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketsream za 180 Kč, na místě pak 250 Kč.

Další díly ROXY Late Night Acoustic Chill Out Showcase proběhnou 3. dubna s Jamesem Harriesem a 15. května s Republic Of Two.

The Prostitutes, Praha – Roxy, 13.3.12
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/The-Prostitutes-zahraji-v-Roxy-akusticky-set~12~brezen~2012/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.