10.03.2012 13:45

The Mission zaplaví Palác Akropolis svou nesmrtelnou hudbou

Legendární kapela The Mission se svým gothic rockem chystá zaútočit na české publikum. V rámci svého evropského turné se zastaví také v Paláci Akropolis. K bitvě dojde 7. června.

The Mission sestává ze tří bývalých členů skupiny The Sisters of Mercy. Wayne Hussey, Simon Hinkler a Craig Adams spojili své umění již v roce 1986, a stvořili tak jednu z nejvýznamnějších gothic rockových kapel.

Jejich talent je dostal až na samotný vrchol. Vydali jedenáct studiových alb, odehráli stovky koncertů po celém světě, na pódiu se objevili po boku kapel jako The Cult, Cure nebo U2, stali se nedílnou součástí line-upů letních festivalů. A to vše, i přes několikeré přerušení činnosti, ke kterým docházelo většinou kvůli personálním změnám a nekonečnou Husseyho touhou po vlastních projektech.

Husseyho neumírající touha hrát ale také neustále povzbuzovala pány k další práci. Kapela tedy začala opět koncertovat, vyprodala Brixton Academy a v roce 2010 vydala album Dum Dum Bullet.

Nyní tyto legendy rockového světa míří do České republiky. Do svých nástrojů uhodí 7. června v prostorách pražského Paláce Akropolis. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v kavárně Paláce Akropolis za 870 korun nebo v distribučních sítích Ticketportal a Ticketpro za 890 korun.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.