Hlavní obsah
Článek

Legenda české country Pavel Bobek (†76) má v posledních letech víc starostí s vlastním zdravím než radostí ze zpívání. Po srdečních problémech ho nyní prý začaly trápit bércové vředy, jež se ale vůbec nehojí a oblíbený zpěvák tak musí téměř obden na převazy, aby se mu do nohou nedostala infekce.

Podle Aha! je pro Bobka v poslední době každý krok doslova utrpením. Sotva se plahočí, tvář má údajně zkřivenou bolestí. „Pavlovi se otevřely obě nohy,“ svěřil se prý deníku zdroj z vojenské nemocnice, kam Bobek dojíždí na převazy.

Bércové vředy jsou vlastně defektem kůže, při kterém se rozkládá tkáň a postupně může odumírat. Kůže může být ztenčená či zmokvalá a i při léčení se potíže vracejí. Aby byla léčba úspěšná, musí pacient aktivně spolupracovat a být ukázněný.

To však prý Pavel Bobek není, neboť se údajně stále nechce vyvarovat alkoholu. Možná, že si ale dá říct. Vypadá to, že jde do tuhého a že slova jeho slavné písně Lásko, mně ubývá sil, začínají beze zbytku platit. „Stáří je drsné. Nevíte dne ani hodiny,“ svěřil se před časem…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám