VIDEO: Daniel Landa zpívá s muslimem píseň o árijcích

Vydáno 08.04.2016 | autor: redakce

Daniel Landa dovede fanoušky neustále překvapovat. Ať už to bylo vystoupení na Českém slavíku či jeho četná mediální prohlášení, vždycky vzbudil vlnu zájmu. Nyní natočil píseň se zpěvákem z muslimské země. Jmenuje se Ariai (česky Árijec). 

VIDEO: Daniel Landa zpívá s muslimem píseň o árijcích Daniel Landa na loňském koncertě v Letňanech. Foto: Patrik Bouzek

Daniel Landa na svém Facebooku uvádí, že píseň je pomocí kulturním Afgháncům s boji se "skřety". Protože je skladba kromě Landovy krátké pasáže zpívána jazyky, které málokdo z Čechů ovládá, přiložil i překlad textu. 

Daniel Landa zrušil turné, má strach o bezpečnost. Už 7 let v utajení bojuje proti teroristům

Sediq Shabab (jazykem darí): "My jsme jedna rasa, jedna rasa árijců, letíme do nebe, abychom přinesli mír. Jsme přímí! / Jsme svobodní lidé, nejsme na kolenou! / Jsme zrození árijci, jsme hrdí na své předky. / Lásku k lidem máme v srdci." Sediq Shabab (paštunsky): "My jsme jedna rasa, jedna rasa árijců, světu nabízíme poznání, a kulturu ze svého srdce. / Árijci jsou čestní, jsou kulturní, jsou jednotní, jsou šlechetní, jsou stateční, jsou pokorní a moudří." Kouzelník Žito (česky): "Nebe se na člověka dívá a každá stará duše zpívá árie. / Osudem dávno je to dáno, kohout vám oznamuje ráno. Árie."

vložte odkaz, text nemažte

Jestliže byla Landovi dlouho připomínána kontroverzní minulost, kdy působil v extrémní skupině Orlík, v současnosti je, zdá se, na opačné straně barikády. Někteří fanoušci mu to sice v diskuzích vyčítají, u jiných ale možná právě získává respekt. 

jm

3,00

čtenáři

hlasuj
zavřít