TOP 6 videoklipů týdne: Imagine Dragons pod vodou, John Legend sní o světě bez xenofobie

Vydáno 17.10.2017 | autor: redakce

Také tento týden je šestka videoklipů týdne žánrově pestrá. Popové fanoušky potěší John Legend, rockery Imagine Dragons, a kdo by chtěl ještě tvrdší muziku, je tu pro něj Marilyn Manson. Novinky mají i B-Side Band, Kali a Kodaline

TOP 6 videoklipů týdne: Imagine Dragons pod vodou, John Legend sní o světě bez xenofobie TOP 6 videoklipů týdne: Imagine Dragons pod vodou, John Legend sní o světě bez xenofobie


KODALINE JSOU PŘIPRAVENI NA ZMĚNU


Irská hudební skupina Kodaline přichází s novinkou Ready To Change, ve které stejně jako v předchozích klipech vsadila na dojemný příběh. Tentokrát v něm vypráví o plachém chovateli v zoo, jenž se cítí ve své kůži pouze ve chvíli, kdy mluví se zvířaty. Následně však potká ženu, která by jej ráda poznala trochu blíže. A aby ho přiměla mluvit, převleče se do kostýmu pandy. Video natáčela kapela v parku Wildlife a samotnou píseň věnovala svému starému příteli, se kterým si byli všichni členové Kodaline velmi blízcí, postupem času se ale odcizili.

LIVE: Večer nenaplněných očekávání s Kodaline

PÍSEŇ VIHORLAT PŘEDSTAVUJE ŽIVOT HUDEBNÍKŮ NA CESTÁCH


Vojta Dyk a skupina B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou přichází na scénu s písní Vihorlat. V klipu muzikanti odkrývají život hudebníka na cestách, jenž se často ocitá v "hlučné samotě" toužící po jediném - láskyplném objetí. Videem se tak snaží poukázat na to, že život interpreta na turné není jen o drogách, sexu a alkoholu, jak si často lidé představují. Song si mohou jeho příznivci poslechnout na právě probíhajícím společném turné B-Side Bandu a Vojtěcha Dyka započalo již na jaře a skončí listopadovým koncertem v libereckém centru Babylon.

MARILYN MANSON SI DO KLIPU PŘIZVAL JOHNNYHO DEPPA


Marilyn Manson neodpočívá a týden po vydání své desáté desky Heaven Upside Down posílá do éteru hudební video k písni Say10. K jeho natáčení si přizval herce Johnnyho Deppa, který se zpěvákem v minulosti několikrát vystoupil. V klipu představují divákovi často až nechutné praktiky, kterým se hudebník v reálném životě oddává. Video plné kaluží krve, masturbujících žen a děsivých záběrů na oba hlavní aktéry je výsledkem práce režiséra Billa Yukicho.

VIDEO: Marilyn Manson a Johnny Depp jsou hlavními hrdiny klipu SAY10. Je plný krve a provokace

IMAGINE DRAGONS ČELÍ PŘÍRODNÍM ŽIVLŮM


Imagine Dragons překvapili své fanoušky klipem k songu Whatever It Takes. Video plné povodňové vody, která postupně zatopí pokoj v hotelu Bellagio v Las Vegas a celá skupina se v něm utopí, je mnohými odsuzováno. Vydali jej totiž v době, kdy se Spojenými státy ženou ničivé hurikány, které doposud zabily 82 lidí a dalších více než 30 000 osob kvůli nim přišlo o své domovy. Song Whatever It Takes je v pořadí třetím singlem z alba Evolve, které skupina vydala v červenci tohoto roku, v dubnu 2018 ho představí i v Praze.

Imagine Dragons se vrátí do pražské O2 areny, zahrají hity z alba Evolve

JOHN LEGEND NENÍ SPOKOJEN SE SOUČASNÝM USPOŘÁDÁNÍM USA


John Legend vydává silný klip k singlu Penthouse Floor, který s ním nahrával Chance the Rapper. Jako zaměstnanec hotelu se v něm vydává do Penthouse Floor v naději, že unikne rasismu. To se také stává - na párty se spolu bez jakýchkoliv předsudků baví různé sorty lidí. Vše má ale krátké trvání - John Legend totiž zjišťuje, že se mu vše jen zdálo. V klipu navíc dává jasně najevo své antipatie k současnému prezidentovi Spojených států amerických Donaldu Trumpovi.

KALI DĚKUJE ZA SPLNĚNÍ SNU


Slovenský rapper Kali děkuje v novince Som rád fanouškům za to, že chodí na jeho vystoupení v klubech a za splnění jeho snu stát se zpěvákem. V začátcích své kariéry totiž potkal mnoho osob, jež jej od dráhy rappera odrazovaly. V klipu se střídají záběry Kaliho se snímky z jeho koncertů, na jeho konci se pak vyskytne nedávno zesnulý Majster N. Rapper před časem avizoval, že v budoucnu již neplánuje vydat žádnou desku. I přesto se však jeho příznivci mohou těšit na nové singly a pěknou várku koncertů, kterých se Kali jednoduše vzdát nedokáže.

text: Andrea Štipčáková

Témata: Kodaline, B-Side Band, Imagine Dragons, Kali, Marilyn Manson, John Legend

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít