Hlavní obsah
Článek

Tak tohle spojení překvapí asi úplně všechny! Interpretka pomalých zamilovaných balad Jitka Zelenková (73), která léta dělala křoví Karlu Gottovi, spojila své tvůrčí síly se zpěvákem a provokatérem Brunem Ferrarim. Na světě je nový duet s tajnosnubným názvem Věci, o kterých se nemluví.

„Říkali jsme si, že by se nějaký duet na desce dobře vyjímal a Jitka nám přišla ze všech zpěvaček jako nejlepší řešení. Z nápadu se zrodil plán a já zhruba za týden poté zavolal Jitce a nabídl jí spolupráci. Reagovala skvěle a byla okamžitě pro. Když se bavíte s Jitkou, tak máte pocit, že mluvíte s mladou holkou, lidí jako je ona se čas netýká. Když jsme se sešli ve studiu, zjistilo se, že jsme všichni tři Blíženci a podle toho také nahrávání vypadalo. Hodina práce a dalších šest hodin zábavy,“ vzpomíná na natáčení Bruno Ferrari.

Samotný klip bude ve výsledku vypadat asi dost perverzně. Je to patrné už z fotografií, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. „Natáčení klipu byl zábavný happening se skalpelem a řetězy. Já jsem trávil většinu času buď svázaný v kufru auta, nebo přivázaný řetězem na židli, která byla zavěšená na jeřábu. Jitka mi měla během natáčení rozřezat obličej skalpelem a produkční bohužel přinesla skutečný, ostrý skalpel. Nejvíc jsem se bál, když mi Jitka šermovala po čtyřech skleničkách vína skalpelem před obličejem. Přežil jsem a jsem za to rád,“ dodává s úsměvem kontroverzní umělec.

Natáčení písně i klipu si zjevně užívala i stálice populární hudby, která letos slavila padesát let na scéně. „Natáčení mě moc bavilo, protože celý klip je trochu úchylný a ujetý, ale je to nadsázka a zábava. Já vystupuji v roli starší taxikářky, která sbalí Bruna Ferrariho a prožije s ním noc. Když zjistím, že má Bruno mladou ženu, tak ho unesu a mučím. Natáčení s takhle bezvadnými lidmi bylo tak příjemné, že jsem přežila i třináct hodin na jehlových podpatcích,“ řekla ke své nové zkušenosti Jitka.

Všichni hudební fajnšmekři, kteří by tuhle dvojku chtěli vidět živě, mají šanci. „Spolupráce s Jitkou Zelenkovou vyvrcholí 11. listopadu v pražském Rock Café, kde spolu zazpíváme zmíněný duet během křtu mého nového alba Ayahuascero,“ dodal závěrem Bruno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám