Lana Del Rey je další hvězdou nabitého Aerodrome festivalu

Vydáno 14.03.2018 | autor: Lucie Šimůnková

Na festivalu Aerodrome vystoupí v pátek 29. června Lana Del Rey. Ta potvrdila zatím jen dva letní koncerty. Kromě Česka navštíví i maďarský Sziget. Na letišti v Panenském Týnci se objeví také Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Portugal.The Man, Body Count feat. Ice-T, Chvrches a mnoho dalších.

Lana Del Rey je další hvězdou nabitého Aerodrome festivalu Lana Del Rey je další hvězdou nabitého Aerodrome festivalu

Bezmála padesátkrát byla nominována na nejprestiženějších hudební ocenění, z čehož šestnáct nominací proměnila ve vítězství. Její skladby jako Summertime Sadness, Born To Die, Video Games nebo Young and Beautiful, ovládají rozhlasový éter i televizní reklamy. Její videoklipy na YouTube vykazují celkově dvě miliardy zhlédnutí, na Facebooku ji sleduje 12 milionů fanoušků. Vyprodává největší koncertní haly a dominuje nejvyhlášenějším hudebním festivalům.

RECENZE: Lana Del Rey si na Lust For Life lebedí ve svém rybníčku. Jen občas pleskne rukou do vody

Tuzemští fanoušci měli Lanu Del Rey možnost vidět v České republice zatím jen jednou. Na jaře roku 2013 byla hostem Electronic Beats, které se odehrály v komorním prostředí Divadla Archy a vstupenky byly vyprodány během tří hodin.

Aerodrome Festival se uskuteční na letišti v Panenském Týnci ve dnech od 28. do 30.června a nabídne celkem 32 zahraničních umělců - od největších světových hvězd po nejvýraznější objevy posledních let.

LINE-UP FESTIVALU

Čtvrtek 28.6.

Stage 1: Wiz Khalifa, Mø, PVRIS, Celeste Buckingham
Stage 2: Parkway Drive, Bullet For My Valentine, Underøath, Thy Art Is Murder, Crossfaith

Pátek 29.6.

Stage 1: Lana Del Rey, Chvrches, Portugal. The Man, Milky Chance, X Ambassadors, Ofenbach
Stage 2: Stone Sour, You Me At Six, Silverstein

Sobota 30.6.

Stage 1: Macklemore, Nine Inch Nails, The Kills, Kodaline, Nothing But Thieves, Frank Carter
Stage 2: Limp Bizkit, Hollywood Undead, Body Count, Eskimo Callboy

tz, lš

Témata: Lana Del Rey, Aerodrome festival, Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Chvrches

zavřít