VIDEOROZHOVOR: Support Lesbiens na Žebříku - Jsme v očekávání další tvorby, nová deska bude na podzim

Vydáno 16.03.2018 | autor: redakce

První singl s novým zpěvákem a hned cena Žebřík. Support Lesbiens se v kategorii Skladba roku umístili na třetím místě s písní Movin' On. Tu už otextoval Marco, který za mikrofonem nahradil předchozího zpěváka Czendu Urbánka. I o téhle změně jsme si po předávání povídali s kytaristou Hynkem Tomanem. 

VIDEOROZHOVOR: Support Lesbiens na Žebříku - Jsme v očekávání další tvorby, nová deska bude na podzim VIDEOROZHOVOR: Support Lesbiens na Žebříku - Jsme v očekávání další tvorby, nová deska bude na podzim

"Cenu jsme dostali za singl Movin' On, což je písnička, kterou nazpíval nový zpěvák, už třetí v pořadí. Mám z toho radost, protože je evidentní, že se to lidem líbí a má to potenciál," řekl za kapelu Hynek Toman.

Žebřík: Nejvíc cen si odnesli Tomáš Klus, Mydy Rabycad a David Stypka. Zpěváky roku jsou Michal Hrůza a Anna K.

Promluvil i o tom, jak se k Marcovi dostali. "Byla to náhoda, nedělali jsme žádný konkurz, nemám to moc rád, vždycky sázím na jednu kartu. Zeptal jsem se několika lidí, zda o někom nevědí, padlo jeho jméno, já jsem si projel pár jeho videí na YouTube a sešel se s ním na kafe," vysvětluje. Nová deska, první s Marcem, podle Tomaných slov vyjde letos v říjnu.

Dalšími oceněnými Žebříku byli Tomáš Klus, Anna K., David Stypka, Mydy Rabycad, Michal Hrůza, Ewa Farna, Divokej Bill a mnozí další. Letošní ročník moderovali Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová. Sestřih toho nejlepšího uvidíte 18. března na Prima Cool.

video a foto: Jaroslav Noska, rozhovor: Hana Bukáčková

Témata: Žebřík, Support Lesbiens, Movin' On

zavřít