Rok 2018 bude ve znamení jedné z nejpopulárnějších světových zpěvaček. Původem Australanka nyní žijící v Londýně na konci května oslaví padesátku. Již nyní ale sobě a svým fanouškům nadělila dárek v podobě nové studiové nahrávky. Již čtrnáctá řadová deska vyšla včera pod názvem Golden.

Kylie Minogue se nechala slyšet, že tentokrát zabrousí do vod countrypopu. Podle tří singlů: Stop Me From Falling, Dancing a Raining Glitter, které odtajnila ještě před vydáním, se tento žánr mísí s tanečním popem, se kterým bodovala už v minulých letech. Novinka obsahuje dvanáct skladeb.

Ostravská profesionální orientální tanečnice Latifah.
Lepší je přijmout tělo takové, jaké je, říká orientální tanečnice Latifah

Rodačka z Melbourne  dokazuje, že je ve skutečně skvělé kondici. Již v lednu uvedla do kin australskou komedii s názvem Swinging Safari, kde si zahrála po boku Guye Pearce. Ten snímek zároveň zrežíroval. A vše nasvědčuje tomu, že letos či nejpozději zkraje příštího roku Kylie vyjede i na světové turné. Že se zastaví i v Česku. by bylo pravděpodobné, doposud k nám zavítala celkem třikrát, pokaždé do vysočanské O2 areny (v letech 2008, 2011 a 2014).

Zdroj: Youtube

Seriálová hvězdička

Svou kariéru chtěla pozdější hvězda odstartovat již v roce 1986, a to nikoli na hudební scéně, ale v televizi. Dva roky vystupovala v populárním seriálu Sousedé. Svou slávu pak přetavila v první desku, která vyšla pod jménem Kylie v roce 1988. Na vrchol australské hitparády poprvé vystoupala s cover verzí hitu Locomotion, celosvětovým hitem se stala její vlastní píseň I Should Be So Lucky.

ze seriálu První republika
Novinky ČT: třetí Labyrint, Strážmistr Topinka či Princip slasti

Tím se s stala vyhledávanou superstar. V roce 1989 si zahrála svou první hlavní roli v celovečerním snímku Delikventi. V této době nazpívala veleúspěšný duet s Jasonem Donovanem nazvaný Especially For You, který za svůj videoklip získal nominaci na Logie Award. Úspěchu dosáhl i další její slavný duet, tentokrát v krajanem Nickem Cavem Where The Wild Roses Grow.

Kromě těchto písní se globálního úspěchu dočkaly i další její písně, například Confide in Me, Slow, 2 Hearts, Can't
Get You Out of My Head, All the Lovers či Spinning Around.

Těžké vztahy a rakovina

Během života se jí však nevyhnuly ani problémy. V 90. letech se stala středem pozornosti i díky vztahu s frontmanem skupiny INXS Michealem Hutchencem, kvůli kterému se rozešla s Jasonem Donovanem. Po boku  zpěvačky se pak objevil i francouzský režisér Stéphane Sednaoui, francouzský herec Olivier Martinez nebo španělský model Andreas Velencoso.

V roce 2005 jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu, kterou se podařilo vyléčit, a již o rok později odehrála několik koncertů. Po nichnásledovalo vydání jejího desátého alba nazvaného X.

André Rieu
André Rieu: Hraji skladby, které zasáhly mé srdce