Anna K. poprvé s rakovinou prsu bojovala před osmi lety. Po operaci a sérii chemoterapií a ozařování zákeřnou nemoc porazila. Ale loni jí lékařka při preventivní prohlídce včas objevila hned několik nálezů a rychle se začalo s chemoterapií. Mezi chemoterapiemi zpěvačka pravidelně vystupovala, a to jí prý dodávalo neskutečnou sílu. I když se cítila vyčerpaná, tak vždy vyšla před lidi a odzpívala to, jako by to bylo naposledy.

Po operaci, kdy jí lékaři odstranili nálezy, ji čekalo ozařování. "S ozařováním jsem skončila třetího ledna. Tehdy jsem byla na posledním a den nato – čtvrtého ledna, jsem měla narozeniny. Bylo to hodně symbolické a všichni jsme se radovali, že výpočty právě takhle vyšly. Já sama v sobě to beru tak, že čtvrtého ledna jsem se narodila znovu, a to před tím… už nikdy víc! Každopádně jsem přesvědčená, že všichni moji lékaři udělali maximum," svěřila se pro idnes.cz Anna K.

"Chci udělat naprosté maximum pro to,  abych už se jí nikdy v životě nemusela zabývat. Kdyby mi teď někdo řekl, že budu navždy zdravá, pokud odletím na rok na Mars, tak tady úplně všeho nechám a bez váhání se tam vydám hned," říká zpěvačka, kterou v dubnu čekají tři velké koncerty.

VIDEO: Anna K. o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže!

Video
Video se připravuje ...

Anna K o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií