Nové desky od A Pale Horse Named Death, Madball, D.D. Verni, Morbid Angel na vinylu

Silver Lining Music vydají na Record Store Day (21/04/18) speciální dvoudiskovou edici aktuální desky MORBID ANGELKingdoms Disdained. Přidaný disk bude obsahovat 7 instrumentálních demoskladeb.

♫ 15/06/18 vyjde u Nuclear Blast nová deska veteránů MADBALLFor The Cause, produkoval ji Tim Armstrong (Rancid) a mix a mastering zajistil v Evropě Tue Madsen v Antfarm Studios. Na desce jsou je ještě ke slyšení kytarista Matt Henderson, živě ale již s kapelu nevyjede.¨

A PALE HORSE NAMED DEATH nejsou mrtvi, na podzim vydají u Long Branch Records novou desku.

♫ Basák D.D. VERNI podespal sólovou smlouvu s Mighty Music, desku vzdá na podzim a pozval si celou řadu kytarových hostů: Jeff Loomis, Angus Clark (Trans-Siberian Orchestra), Jeff Waters, Bruce Franklin (Trouble), Mike Romeo (Symphony X), Mike Orlando (Adrenaline Mob), Steve Leonard (Almost Queen) a Andre "Virus" Karkos (Dope) who also contributed the rhythm guitar tracks. Na bicí ho doprovodí kolega z Overkill Ron Lipnicki, mixovat a masterovat bude Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, Queensrÿche, Hatebreed). V prvním singlu Fire Up hostuje Mike Orlando.

aktuálně

diskuze