TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ricky Skaggs, Dottie West a Johnny Gimble jsou novými členy Country Music Hall of Fame

Jak bylo na konci března oznámeno, novými členy Country Music Hall of Fame se stávají Johnny Gimble, Dottie West a Ricky Skaggs.
Johnny Gimble byl uveden do Síně slávy v kategorii „Studiových a koncertních hudebníků,“ která je vyhlašována jen jednou za tři roky, Ricky Skaggs v kategorii „Umělci moderní doby“ a zpěvačka Dottie West pak v kategorii „Veteránů.“ Trojice tak rozšířila počet umělců v countryové síni slávy na 136.
„Byl jsem naprosto šokován, až my vyhrkly slzy,“ když jsem se dozvěděl, že jsem se stal novým členem Country Music Hall of Fame,“ reagoval na novinku Ricky Skaggs. „Když jsem v roce 1980 přišel do Nashvillu, tak jsem chtěl jenom dělat muziku a snil jsem o tom, že snad někdy získám nahrávací smlouvu. Obojí se mi splnilo, ale nikdy jsem ani nepomyslel na to, že bych se snad mohl stát členem této posvěcené Síně. ‘Proč já? A proč zrovna teď?’ běžely otázky mojí hlavou. Je přeci tolik jiných, kteří mě inspirovali a dodávali mi odvahy, těch, od kterých jsem se toho mnoho naučil a kteří byli velikým přínosem pro country a bluegrassovou hudbu. Fakt, že brzy bude moje jméno uvedeno na seznamu vedle mých velkých hrdinů, přijímám s opravdovou pokorou a vděčností,” dodal dále Skaggs.

Ricky Skaggs (Foto: Skaggs Family Records)

Ricky Skaggs (Foto: Skaggs Family Records)

avatar Autor: on 16.4.2018. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*