Hlavní obsah

Kapela Nebe tančí se singlem Robinson

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířovská poprocková skupina Nebe se novým singlem rozhodla své fanoušky roztančit. Přichází proto s letní písní Robinson, ke které nabízí i videoklip.

Nový klip skupiny NebeVideo: archív kapely

 
Článek

Na písničce kapela pracovala v Londýně s DJským duem SONDR. Tato dvojice se nedávno představila i českým divákům jako předkapela Enriquea Iglesiase.

„Jsou to nadějní dýdžejové a hudbu vnímají trošku jinak než my. Snažili jsme se z toho vytěžit co nejvíc a udělat věci jinak, což se projevuje v celkovém zvuku, ale třeba i tím, že poprvé zpívám sloky já,“ přibližuje kytarista Štěpán Petrů.

K singlu Robinson kapela vydává i výrazný videoklip, dokreslující atmosféru písně. „Většina lidí z toho asi vycítí párty, léto a pláže, ale pro mě je Robinson jakýmsi zrcadlem dnešní doby. Hrdina písně se bojí, že se v něm dříve nebo později probudí Robinson, a ta židle u kompu se pro něj stane pomyslným ostrovem,“ popisuje zpěvák Petr Harazin.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám