Hlavní obsah

Lipo má klip o chlapci, který překonává handicap

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberecký raper Lipo v novém klipu připomíná svou letošní desku Lyrika. V písni Svoboda mu sekunduje zpěvák Marcell z olomoucké indierockové skupiny No Distance Paradise. Letně pojatý videoklip režiséra Ondřeje Kudyna představuje příběh malého chlapce, který se snaží překonat svůj handicap.

Nový klip LipaVideo: Universal Music

 
Článek

Marcell v refrénu skladby, která dobře reprezentuje atmosféru celého nového Lipova alba, zpívá o naději i o tom, že člověk nakonec umí být silnější než bouře, která ho v životě potkává.

O textovém námětu Lipo říká: „Někdo by asi mohl říct, že se jedná o motivační song. Já tohle pojmenování moc nemám rád, ale je fakt, že je hlavně o síle vůle a o naději na změnu. Každý jsme někdy stáli nad propastí, každý jsme čelili nepříjemným výzvám a problémům. Při jeho psaní jsem si pokládal otázku, jak pomoci člověku, kterému je v danou chvíli opravdu zle, který se cítí být na vše sám. A je jedno, jestli ho trápí vážný handicap či deprese. Mé úvahy se stále stáčely k principu vůle jako hlavnímu principu, kvůli kterému jdeme životem pořád dál.“

Vážnému tématu dal režisér Ondřej Kudyn optimistickou pointu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám