Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Takhle Haničku Písničku neznáte: Nikdy nezveřejněné fotky milované zpěvačky

Hana Zagorová
Zdroj: Se souhlasem Štefana Margity
+ Dalších 8 fotografií
Foto

Vdovec po milované Haně Zagorové Štefan Margita na svém Instagramu zveřejnil fotky, které nikdy předtím neukázali světu. "Moc mi chybíš," napsal k nim. S Hankou se lidé mohou loučit na Vyšehradě, kde bude Hanička Písnička navždy odpočívat. 

Štefan Margita zažívá nejhorší chvíle v životě. Po třiceti společných letech mu navždy odešla jeho nejmilovanější žena Hana Zagorová. Jak eXtra.cz informovalo, Margita na její přání uspořádal soukromou mši, která se konala v kostele sv. Tomáše na Malé Straně. Tam dorazili například Lucie Bílá, Dáda Patrasová nebo skladatel František Janeček. Poté se s ní mohla rozloučit veřejnost v Divadle Kalich.

Hanka bude odpočívat na Vyšehradě

Ti, kdo se s Hankou nestihli rozloučit, se mohou ještě dostavit na Vyšehrad. Informoval o tom Štefan Margita na svém Instagramu. "Moji milí, do 3. září se můžete s Hankou rozloučit také na Vyšehradě. Moc vám děkuji, že na Hanku tolik vzpomínáte společně se mnou! Váš Štefan," napsal k příspěvku. Právě na Vyšehradě totiž bude Hanička Písnička odpočívat. Hrobku koupili společně už před deseti lety, jak uvedl Blesk.

Nikdy nezveřejněné fotky

Nyní Štefan na svém Instagramu zveřejnil fotky, které zřejmě neměl nikdo spatřit. "Nikdy nezveřejněné fotografie. Moc mi chybíš!" napsal k příspěvku. Všechny fotky najdete v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy