Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Lásky Lucie Vondráčkové: Štěstí s o 18 let mladším Polívkou a několik osudových Tomášů

Osudoví muži Lucie Vondráčkové.
Zdroj: Herminapress/koláž
+ Dalších 17 fotografií
narozeniny

Lucie Vondráčková slaví 44. narozeniny. Její vizáž však napovídá zcela jinému číslu a tento věk by krásce tipoval pouze málokdo. Úspěšná zpěvačka a herečka zraje jako víno po boku svého o osmnáct let mladšího partnera Zdeňka Polívky. Ne vždy to ale v jejích vztazích bylo růžové. Jak přiznala v pořadu Povídej, rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem ji zcela semlel. 

Lucie Vondráčková slaví své 44. narozeniny. Úspěšná zpěvačka a herečka vypadá stále výborně a dost možná za to může její současný vztah s bijcem Zdeňkem Polívkou, který je o osmnáct let mladší. I ona si však v lásce zažila pád na absolutní dno, a to během bouřlivého rozvodu s Tomášem Plekancem, jak přiznala v pořadu Povídej. Pojďme se společně ohlédnout za osudovými muži této krásky.


Její první láskou byl o dvanáct let starší herec Michal Dlouhý, s nímž strávila celkem tři roky. S postupem času se mezi nimi začaly objevovat stále častější hádky pramenící z velkého věkového rozdílu a odlišného pohledu na budoucnost. Zatímco Michal se plánoval spíše usadit, Lucie v té době o rodině nechtěla ani slyšet. Rozešli se ovšem v dobrém.

Doporučené video: Rozhovor s Lucií Vondráčkovou o stravování, synech či partnerovi.


Vondráčková měla vždy slabost pro sportovce

O pár měsíců později na sebe upoutala pozornost svými pletkami s fotbalistou Tomášem Ujfalušim. Zatímco Vondráčková toužila po lásce, tehdejší fotbalová hvězda nechtěla o vážném vztahu ani slyšet. Z jeho strany nešlo o nic vážného: "Ano, párkrát mě Lucie navštívila, ale to je vše," komentoval tehdy Ujfaluši, jak informuje deník Šíp. Jejich románek neměl dlouhého trvání a Lucii zbyly pouze oči pro pláč.


Dalším Tomášem v jejím životě se stal krasobruslař Tomáš Verner, se kterým to už bylo poněkud vážnější. Oba dva působili velmi zamilovaně a mnozí věřili, že už spolu zůstanou. Osudným se jim stalo pracovní vytížení, kvůli kterému na sebe neměli čas. I přes vzplanutí velké lásky si nenašli chvíli pouze sami na sebe, a tak se rozešli.

I v dalším vztahu zůstala Vondráčková věrna jménu Tomáš a zakoukala se do hokejisty Plekance. V jejich případě se jednalo o lásku na první pohled. Tajně se vzali v roce 2011 a Lucie kvůli sportovci částečně obětovala svou kariéru, když se rozhodla, že se přestěhuje do Kanady. Později se jim narodili dva krásní synové – Adam a Matyáš.

V lásce se pořádně spálila

Ačkoli to vypadalo na velkou lásku, vztah jim nevydržel a v té době si Vondráčková sáhla na samotné dno. „Rozpad rodiny byl pro mě jako těžký otřes mozku. Tehdy se mi zhoupla půda pod nohama,“ přiznala Vondráčková v pořadu Povídej. Čekala ji drsná rozvodová válka a Plekanec se pouze o měsíc později začal ukazovat se svou současnou partnerkou Lucií Šafářovou, která mu na svět přivedla další dvě děti, holčičku Leontýnku a chlapečka Olivera.


Herečka a zpěvačka si po tak obrovském zklamání dala od mužů pauzu a strávila nějaký čas pouze sama se sebou. Nakonec jí však učaroval o osmnáct let mladší MMA zápasník Zdeněk Polívka, u kterého konečně našla štěstí. Ačkoliv okolo svého vztahu zpočátku dělali velké tajnosti, o pár měsíců později se začali objevovat i na veřejnosti.

Vondráčková vypadá šťastněji než kdy dříve a zraje jako víno. Snaží se být tou nejlepší maminkou a milující partnerkou. Jejich vztah posunuli o krok dále a celá rodina spolu i bydlí: „Bydlíme spolu. Všichni v jednom domě. Je nás teď hodně - já, děti, Zdeněk, pes, dvě kočky, čtyři ptáci… Jsme prostě taková velká rodina,“ přiznala deníku Blesk.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy