Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Dara Rolins za svůj nový vzhled sklízí jeden hejt za druhým: Už začínáte být směšná, píší fanoušci

Dara je hrdá na dceru Lauru.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 24 fotografií
hejty

Fanoušci neustále komentují nový vzhled slovenské zpěvačky Dary Rolins. Ta se k tomu staví statečně. Za svou plastickou operací si stojí a zdá se, že ji jen tak někdo nerozhodí. Nyní k celé situaci napsala další vyjádření na svém Instagramu. 

Dara Rolins nedávno zveřejnila svůj nový vzhled po plastické operaci. Na sociálních sítích neustále schytává jeden hejt za druhým, slovenská zpěvačka je ale odolná a statečně se brání.

"Je dojemné, jak některé z vás pobouřila smršť kritiky. Pravda, jak to bylo místy nechutné, tak člověku zbyl smysl pro humor," začala popisovat Dara na svém Instagramu. "A nebojte, mám hroší kůži, a přestože mě to nedělá šťastnou, určitě to nedělá smutek. A to, že reaguji na věci, není o nutnosti se bránit, jak si někteří z vás myslí. Moc dobře vím, že nemusím. Ale někdy prostě chci! Hlavně když cítím potřebu uvést některé kokotiny na pravou míru, co popisujete," dodala na závěr.

Další hejty

I když je ale zpěvačka pevně přesvědčená a stojí si za svým rozhodnutím, tak fanouškům se její nový vzhled prostě a jednoduše nelíbí. "Daro, už v tom nepokračujte, vaše přirozená krása byla krásná, i ten nos byl originální, byl to symbol vaší originality a krásy. Toto vám ubralo na kráse, přestáváte se sama sobě podobat. Ted už začínáte byt jen směšná," okomentovala například Jana.

Doporučené video s Darou Rolins:


Daru například rozpitvaly i Agáta Hanychová s Ornellou Koktovou ve svém podcastu, kde tvrdily, že vypadá jako malý Vietnamec. "Říkala jsem jako Asiat. Podle mě je to hrozná škoda a zase tolik to nepotřebovala. Já chápu, že si řekla, že tam půjde. Tady vidíte, že drahý chirurg není tutovka, a prostě se to nepovedlo," prohlásila Ornella Koktová.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy