Peter Lipa

piesne (84)

  texty (83) / preklady (0)
  akordy (13) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (183)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Peter Lipa:
Peter Lipa ako gitarista? Po dlhých desaťročiach zahral na verejnosti práve
na tomto nástroji
- Peter Lipa ako gitarista? Po dlhých desaťročiach zahral na verejnosti práve na tomto ... - cas.sk


Emma Drobná:
Víťazka Demovnice Katka Máliková, jazzman Peter Lipa a Emma Drobná sa
stretnú v relácii 3 pódiá
- StančoStančo16. októbra 2019no comment3 podiaemma drobnápeter bicpeter lipa 0 SHARE... - rukahore.sk


Peter Lipa:
Slovenský spevák šokoval po 36 rokoch: Rozvod a nová láska - Peter Lipa Peter Lipa Zdroj: TASR pred 7 hodinami BRATISLAVA - Hudobník Pete... - topky.sk


Peter Lipa:
Roztancuje každého Peter Lipa spieva naživo pieseň zo svojho nového albumu - Hosťom internetového Dobrého rádia bol slovenský džezman Peter Lipa. BRATISLAVA ... - dobrenoviny.sk


Peter Lipa:
Peter Lipa: Je důležité být rozpoznatelný - Slovenský hudebník Peter Lipa, který v loňském roce oslavil pětasedmdesáté naroze... - novinky.cz


Peter Lipa:
Peter Lipa na festivalu Vyšehraní představí i písně z nového alba - Aktualizace: 18.05.2019 11:15 Vydáno: 18.05.2019, 11:15 foto Ilustrační foto - Slove... - ceskenoviny.cz


Peter Lipa:
Peter Lipa: Z albumu do albumu s dobrým menom - Peter Lipa Peter Lipa Zdroj: peterlipa.com Marian Jaslovský Kolekcia klasických sl... - aktuality.sk


Peter Lipa:
Peter Lipa vydá nový album Dobré meno. Uvedie ho koncom apríla - včera o 14:00 | redakcia Peter Lipa vydá 26. apríla nový album Dobré meno, ktorý... - zoznam.sk


Peter Lipa:
Nejsem žádný Oldřich Nový, tvrdí o sobě zpěvák Peter Lipa - 0 Peter Lipa | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy PETER LIPA | FOTO: LIDOVÉ N... - lidovky.cz


Peter Lipa:
Československý beat-festival: slovenská legenda Peter Lipa - 17.11.2018 - 17:01 Rozhovory Peter Lipa 30. 5. oslavil svoje pětasedmdesáté narozenin... - muzimax.cz


 

Peter Lipa

Fanúšikov: 4



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Peter Lipa:
Diskografia - Peter Lipa:
2019 album DOBRE MENO
2018 album PETER LIPA A JEHO CESTY (DATA CD-ROM DO PC)
2017 album PODOBNOSť čISTO NAHODNá [VINYL]
2017 album CIERNY PETER (REEDICIA)
2013 album NAVSTEVA PO ROKOCH
2012 album PETER LIPA '68 [VINYL]
2012 album PETER LIPA '68
2010 album NAJKRAJSIE PIESNE
2010 album NEUPROSNE RANO/PETER LIPA T&R BAND
2009 album LIVE IN HUNGARY [2004]
2008 album Gold
2008 album Jarove Pesnicky
2007 album La La La
2005 album Lipa spieva Lasicu
2005 album Live In Akropolis Prague
2001 album ... v najlepších rokoch
1999 album Bistro

dvd:
2005 dvd Live In Akropolis Prague

kniha:
2013 kniha Džez náš každodenný daj nám dnes

kompilacia:
2001 kompilacia SK SUPERHITY 2. 1989-2000 [2CD]

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018CDLIPA PETERSLOVENSKE EVERGREENY15.41 EUR
2017CDLIPA PETERCIERNY PETER (REEDICIA)12.84 EUR
2012VINYLLIPA PETERPETER LIPA '68 [VINYL]30.54 EUR
20102xCDLIPA PETERT&R BAND / NEUPROSNE RANO10.33 EUR
2009CDLIPA PETERLIVE IN HUNGARY19.60 EUR
2006CDLIPA PETERGOLD19.01 EUR
2003CDLIPA PETERBEATLES IN BLUE(S)14.14 EUR
2001CDLIPA PETER...V NAJLEPSICH ROKOCH12.84 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Nádej Vianoc spája 20 spevákov - ofic

Peter Lipa - Maturantky

Peter Lipa - Maturantky 1998

Peter Lipa - Balada o štyroch koňoch

Mafia Corner - Chutné Dievča feat. Pet

Peter Lipa - Prosperita

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


výstižný článok... viac


ahojte.má niekto text, prípadne nahrávku
skladby Tancuješ stále sama, te... viac

jazzdec

href="http://www.youtube.com/watch?v=iv_gB9E7iM8&f
eature=related"
t... viac

pazo292

pocuj a kde ju mozem stiahnut hm?... viac

pazo292

zdravim vas potrebujem pomoc ako sa vola ta
pesnicka od petra lipu ca sa tam ... viac

J@n@

Čaute! Vie mi niekto napísať, či už videl a
kde video k Lipovej piesni K... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Lipa P. Dobre meno
CD Dobre meno
2xCD Lipa Peter / Lasica Milan Podobnosť čisto náhodná
2xCD Podobnosť
ĭisto
náhodná
CD Lipa Peter Cierny peter (reedicia)
CD Cierny
peter
(reedicia)
CD Lipa Peter Lasica Milan Navsteva po rokoch
CD Navsteva
po rokoch
CD Lipa P. Peter lipa '68
CD Peter lipa
'68
VINYL Lipa Peter 68 [vinyl]
VINYL 68 [vinyl]



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia