Delain

piesne (98)

  texty (66) / preklady (32)
  akordy (0) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (1)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

ALIA TEMPORA:
Brněnská ALIA TEMPORA spolupracuje s kytaristou z DELAIN - PR News, Video, alia tempora 24.04.18 15:00 Brněnská ALIA TEMPORA spolupracuje s kytar... - spark-rockmagazine.cz


Delain:
DELAIN pracují na novém albu - Symfonici z Holandska oznámili, že pracují na novém albu. To ale vyjde až příští... - metalforever.info


Apokalyptischen Reiter:
Metalové orgie v Plzni již za týden - Už 30. května začíná víkendový Metalfest Open Air 2014 v Plzni. Kromě Alice Coo... - novinky.cz


Delain:
DELAIN - The Human Contradiction - Někdo káru táhne, někdo se veze. V případě holandských DELAIN není těžké j... - metalopolis.net


Delain:
Delain vyrážejí na turné, jedna z prvních zastávek je ve Zlíně - musicweb.cz


Delain:
Delain - Se rozcházejí s baskytaristou - spark-rockmagazine.cz


Delain:
Delain - Kytarista Ronald Landa odchází ze skupiny - spark-rockmagazine.cz


30 Seconds To Mars:
Prehľad nominovaných na MTV Europe Music Awards - BRATISLAVA 24. septembra (SITA) - KategórieNominácie&n bsp; Hlavné kategórie ...


 

Delain

Fanúšikov: 8



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Delain:
Diskografia - Delain:
V obchode
V obchode
20193xVINYLDELAINHUNTERS MOON -LP+CD- [VINYL]41.22 EUR
20192xBRCDELAINHUNTER'S MOON28.94 EUR
2019CDDELAINHUNTER'S MOON48.58 EUR
20173xVINYLDELAINDECADE OF DELAIN-LIVE AT PARADISO (3LP BLACK) [VINYL]63.72 EUR
20172xCDDELAINDECADE OF DELAIN - LIVE..60.54 EUR
20173xCD+DVDDELAINDECADE OF.. -CD+DVD-131.84 EUR
2017BRDELAINDECADE OF DELAIN LIVE IN PARADISO42.35 EUR
20173xBRDDELAINDECADE OF.. -BR+CD- [BLURAY]152.54 EUR
20162xCDDELAINMOONBATHERS32.98 EUR
20162xVINYLDELAINMOONBATHERS (180G) (LIMITED EDITION) [VINYL]51.12 EUR
2016CDDELAINLUCIDITY: 10TH ANNIVERSRY18.60 EUR
20162xVINYLDELAINDITY (10TH ANNIVERSARY EDITION) (180G) [VINYL]48.60 EUR
2016CDDELAINDELAIN68.36 EUR
2016CDDELAINMOON BATHERS56.40 EUR
2016CDDELAINLUNAR PRELUDE18.92 EUR
2016CDDELAINMOONBATHERS15.87 EUR
2014CDDELAINTHE HUMAN CONTRADICTION22.62 EUR
2013CDDELAININTERLUDE LIMITED EDITION30.55 EUR
2012CDDELAINWE ARE THE OTHERS32.07 EUR
2012CDDELAINWE ARE THE OTHERS (ARG)30.81 EUR
2009CDDELAINAPRIL RAIN53.18 EUR
2007CDDELAINLUCIDITY (BONUS TRACK) (JPN)69.06 EUR
2006CDDELAINLUCIDITY11.78 EUR
2001CDDELAINAPRIL RAIN11.78 EUR
0CDDELAINWE ARE THE OTHERS (STANDARD)25.42 EUR
0CDDELAINMOONBATHERS (DLX) (DIG)30.81 EUR
0CDDELAINTHE HUMAN CONTRADICTION - (9 TRACKS)37.98 EUR
0CDDELAINHUMAN CONTRADICTION (JPN)72.25 EUR
0CDDELAINHUMAN CONTRADICTION (JPN)90.10 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

DELAIN - Stardust (Official Video) | Nap

Delain - We Are The Others [Official Vid

DELAIN - Suckerpunch (Official Video) |

DELAIN feat. Marco Hietala - Sing To Me

Delain - Frozen

Delain - Get The Devil Out Of Me (Offici

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

yossarian

fakt to mas stabovane? na gitaru?.nechcem video,
ale neco podla coho to zahra... viac

barby

daj mi tvoj mail a poslem ti ju... viac

yossarian

ja som tu tiez:) keby ste ale nasli taby na
akusticku verziu see me in the sh... viac

bhiri

ale.som tu aj ja:D... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
3xVINYL Delain Hunters moon -lp+cd- [vinyl]
3xVINYL Hunters
moon
-lp+cd-
[vinyl]
2xBRC Delain Hunter's moon
2xBRC Hunter's
moon
BR Delain Decade of delain live in paradiso
BR Decade of
delain
live in
paradiso
CD Delain Lucidity: 10th anniversry
CD Lucidity:
10th
anniversry
2xVINYL Delain Dity (10th anniversary edition) (180g) [vinyl]
2xVINYL Dity (10th
anniversar
y edition)
(180g)
[vinyl]
CD Delain Moonbathers
CD Moonbather
s



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia