Karel Gott

piesne (305)

  texty (293) / preklady (1)
  akordy (146) / taby (1)
  noty (2) / slideshow (0)

články (540)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Karel Gott:
Dalibor Janda sa preriekol: Pri odkaze do neba pre Karla Gotta prezradil čosi,
o čom mnohí netušili
- Dosiahol to, čo málokto! Spevák Karel Gott, ktorý prehral svoj boj so zákernou cho... - cas.sk


Karel Gott:
Karel Gott dál vládne. V albovém žebříčku má už dvaadvacet desek - Karel Gott dál vládne. V albovém žebříčku má už dvaadvacet desek Vydáno: 15.... - musicserver.cz


Karel Gott:
Petr Janda spomína na bujaré žúry s Gottom: Karel bol bohém, ktorý mi
preberal frajerky
- Bol nielen speváckou legendou, no taktiež veľkým bohémom. Zbožňovaný slávik Ka... - cas.sk


Karel Gott:
Gottova rodina si ponechá vzkazy a dárky od vily na Bertramce - Aktualizace: 14.10.2019 20:27 Vydáno: 14.10.2019, 20:20 foto Pietní místo před vilo... - ceskenoviny.cz


Karel Gott:
Ulici u Gottovy vily město ráno uklidilo, opět se ale plní svícemi - Aktualizace: 15.10.2019 14:12 Vydáno: 15.10.2019, 08:18 foto Svíce a květiny, které... - ceskenoviny.cz


Charlotte Ella:
Záhada na pohřbu Karla Gotta (†80): Kam zmizela Charlottka? - PředchozíDalší 15. října 2019 ? 05:00Sdílej: Bylo toho na ni moc! Zádušní mš... - blesk.cz


Karel Gott:
Karel Gott: Profesionál a perfekcionista, který bavil celé generace - Zlatý hlas z Prahy, jak se o něm léta mluvilo, utichl. Zpěvák Karel Gott zemřel v ú... - e15.cz


Karel Gott:
Gottov fanúšik z Martina: Aj keď bol vyčerpaný, ochotne sa mi venoval - Karel Gott mal fanúšikov po celom svete. 7. okt 2019 o 14:30 Andrea Dudráková ... - sme.sk


Karel Gott:
Časopis Život strávil dva dni s legendárnym Karlom Gottom. Zážitok z
hotela hovorí za všetko
- včera 13:00(41/2019)Aký je Karel Gott v súkromí, v kruhu priateľov, pri káve, keď ... - pluska.sk


Karel Gott:
Na posledné dni svojho života myslel už pár rokov: Maestro zanechal
manželke rozprávkové dedičstvo
- včera 10:30(41/2019)Krátko po smrti Karla Gotta sa spustila vlna špekulácií o tom, ... - pluska.sk


 

Karel Gott

Fanúšikov: 6



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Karel Gott:
Diskografia - Karel Gott:
2019 album ELECTROLA... DAS IST MUSIK!
2019 album SINGLY / 300 PISNI Z LET 1962-2019
2019 album 80/80 NEJVETSI HITY 1964-2019
2018 album TA PRAVA
2017 album KTO DOKAZE...
2017 album ZPIVA KAREL GOTT [VINYL]
2017 album ZPIVA KAREL GOTT
2017 album CAS RUZI [MUZIKAL] [VINYL] [VINYL]
2017 album CAS RUZI
2017 album ICH FIND' SCHLAGER TOLL
2016 album VANOCE VE ZLATE PRAZE [VINYL]
2016 album VANOCE VE ZLATE PRAZE
2016 album 40 SLAVIKU
2015 album ORIGINALE 2AUF1: IN MIR..
2015 album DOTEKY LASKY
2014 album DIE GOLDENE STIMME AUS..
2014 album HERR GOTT NOCHMAL
2014 album S POMOCI PRATEL
2013 album LASKA JE NADHERA (DOTEK LASKY 2) [VINYL]
2013 album ROMANTIKA [VINYL]
2013 album MELODIE KTERE NESTARNOU [VINYL]
2013 album DOTEK LASKY 2
2013 album KONEC PTAČÍCH ÁRIÍ
2012 album DOTEK LASKY
2011 album HOGO FOGO
2011 album TANTE COSE DA VEDER '2011
2011 album SWING ALBUM
2010 album HINTER DER SONNE
2010 album DIE GROSSEN ERFOLGE
2010 album WEIHNACHTEN IN DER..
2010 album MUSIK DAS IST MEIN LEBEN
2010 album IN MIR KLINGT EIN LIED/HITY'71

Album:
2010 Album Karel Gott - Pokaždé

album:
2010 album LIDOVKY MEHO SRDCE
2009 album MÉ PÍSNĚ '2009 (36CD BOX)
2009 album LEBEN
2009 album Fur Immer Jung
2009 album Komplet 36 / 37 Kdyz Muz Se Zenou snida
2008 album Schlagerjuwelen-seine
2008 album Komplet 34 / 35 - I LOVE YOU /FOR SENTIMENTA...
2008 album Star Edition Edice 2007
2008 album Pojd Ukazu Ti Cestu Rajem
2008 album Zustanu Svuj Hity 80.let
2008 album Hvezdy Jako Hvezdy
2008 album Mein Prag
2008 album Nej Muzikaly Vsech Dob
2008 album Jdi Za Stestim...
2008 album HITPARADA FILMOVYCH MELODII
2008 album Posel Dobrych../lod Snu 32+33
2007 album 40 JAHRE KAREL GOTT
2007 album JSOU SVATKY
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Country Album/dnes +30 23/24
2007 album Bile Vanoce [+12x Vian. Bonus
2007 album Krasne Vianoce
2007 album Kazdy ma svuj sen
2007 album Platinum Collection
2007 album Best Of Okey Vianoce
2007 album Muzika / To vám byl dobrý rok - Komplet 29...
2007 album NEJLEPSI COUNTRY VYBER...
2007 album Severni Vitr
2007 album Hit storočia [2CD]
2007 album Singly 14 Mezi Vltavou, Donem a Dunajem / It...
2007 album 50 hitů
2007 album Koncert pro tebe / Hrátky s láskou (Komple...
2006 album SCHON DAS DU GEBOREN BIS
2006 album Ma pout (My way)
2006 album Kontrasty + ... a to mám rád
2006 album Zamilovaná
2006 album Den, kdy se vrátí láska
2006 album Jsou svátky
2005 album Singly 21 Romantika [r]
2005 album Karel Gott '79 (+ BONUSY) Komplet 22
2005 album Jdi za štěstím...
2004 album ICH HAB GELERNT ZU LIEBEN
2004 album FROEHLICHE WEIHNACHTEN
2004 album CZ NO.1
2004 album KAREL GOTT '78 (+BONUSY) - Komplet 20
2004 album BEST OF 1968-1998 UND MEHR, VOLUME 1
2004 album OKEY VIANOCE 2
2004 album Karel Gott komplet 19
2004 album Můj strážný anděl
2004 album Lásko má
2003 album Singly 17 Melodie ktere nestarnou
2003 album Karel Gott ´76 (KOMPLET 18)
2003 album Vondráčková a Gott - LIVE!
2003 album Singly 16
2002 album POKAŽDÉ '2002/ZLATÁ EDICE
2002 album Singly 15 Hudba Neni Zla
2001 album MEINE GROSSEN
2001 album Poslouchejte! K.G. Zpívá Lásku bláznivou...
2001 album BEST OF 2001
2001 album Lady Carneval
2000 album Singly 13 Ma Pisen / Mistral 7
1999 album RO(C)KY MEHO MLADI
1999 album Babicka
1998 album ZA LASKU PALIM SVICI /NEJ PISNE O LASCE2
1998 album Singly 08 (hlas Muj Nech Tu
1998 album Pilarová Eva - Recitál [7]
1997 album Singly 05 Posli To Dal 1965-66
1997 album Duety
1997 album Singly 06 - golden voice of prague
1996 album Starci A Klarinety
1996 album Singly IV
1996 album Singly iii
1996 album Singly ii
1996 album Singly i
1995 album 95 edice '2011 slidepack
1994 album SEINE GROESSTEN HITS
1994 album 42 nejvetsich hitu
1992 album Vánoce ve zlaté Praze (1967)

dvd:
2014 dvd 50 LET NA DVD - BOX 5DVD
2014 dvd NOČNÍ KRÁL - HITY PRVNÍ­HO DESETILETÍ ...
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd O2 ARENA 2012 '2013 (2DVD)
2013 dvd WEIHNACHTEN MIT KAREL GOTT
2009 dvd Hity 90. let/ Když muž se ženou snídá
2008 dvd Hitparada Televizni Zabavy
2007 dvd Stokrát chválím čas - Hity 70. let
2006 dvd KARAOKE 1
2006 dvd CZ POP HISTORY
2006 dvd LADY CARNEVAL edice '2006
2004 dvd SEN O VÁNOCÍCH/VÁNOČNÍ PÍSNĚ '04
1982 dvd TICHÁ NOC '2010

ine:
2011 ine MA POUT /MY WAY/ Papierová edícia
2011 ine ZMIRAM LASKOU
2010 ine NEJVETSI ROZHLASOVE HITY
2010 ine MÉ PÍSNĚ/HITY 60.-80.LET (3DVD) '10
2009 ine ROCKY MEHO MLADI
2009 ine Film - Romance za korunu

kniha:
2016 kniha KAREL GOTT SOLITéR [CZE]
2009 kniha Karel Gott - Zlatý hlas z Prahy
2009 kniha Karel Gott - Legenda
2009 kniha Karel Gott - Umělecký A Soukromý život

kompilacia:
2018 kompilacia CESKE MUZIKALY-TO NEJLEPSI
2018 kompilacia 1968 - 50 HITŮ ROKU NADĚJE A ZRADY (2CD)
2017 kompilacia ZLATE VANOCNI ALBUM ..MATUSKA/NECKAR/BARTOSO...
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2017 kompilacia BLAHOPREJEME
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2016 kompilacia LEGENDA
2016 kompilacia Legendární Československé Šlágry
2016 kompilacia VELKA KOLEKCE PISNICEK O LASCE
2015 kompilacia VELKA VANOCNI KOLEKCE
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia DUETY
2015 kompilacia RETRO-STEREO PARTY
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2010 kompilacia ŠLÁGR REVUE - 70.LÉTA
2010 kompilacia ŠLÁGR REVUE - 60.LÉTA
2010 kompilacia Největší hity 1977
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia To Nejlepsi Z Padesati Let
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej rockenroly všech dob
2009 kompilacia 70 Hitu [3CD Boxset]
2009 kompilacia Zima Zima
2009 kompilacia Bravo Hits 64
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Leto Je Leto
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2007 kompilacia 38 originálních nahrávek největších hi...
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia Edice CZ/2007: DUETY
2007 kompilacia Den, kdy se vrátí láska [2007]
2007 kompilacia Je jaká je
2007 kompilacia 40 největších hitů z filmů a TV [2CD]
2007 kompilacia Nechte zvony znít
2007 kompilacia Miluj
2006 kompilacia Karaoke 2
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 60.léta
2006 kompilacia Už z hor zní zvon
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 80.léta
2006 kompilacia OKEY VIANOCE 1
2006 kompilacia Tv a Film Hity [2CD]
2006 kompilacia Okey Vianoce 4
2005 kompilacia OKEY VIANOCE 3
2005 kompilacia HIT-PARÁDA 70. LÉTA
2005 kompilacia Hit-paráda 90. let
2003 kompilacia Naše hity 5
1999 kompilacia 55 Kroku Frantiska Janecka

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2019CDGOTT KARELElectrola...Das ist Musik!21.12 EUR
201915xCDGOTT KARELSINGLY / 300 PISNI Z LET 1962-201970.09 EUR
20194xCDGOTT KAREL80/80 NEJVETSI HITY 1964-201923.59 EUR
2018VINYLGOTT KARELTA PRAVA [VINYL]24.96 EUR
2018CDGOTT KARELTO NEJ...7.95 EUR
20172xCDGOTT KARELCAS RUZI18.54 EUR
2017VINYLGOTT KARELZPIVA KAREL GOTT [VINYL]18.34 EUR
2017CDGOTT KARELICH FIND' SCHLAGER TOLL9.99 EUR
2017CDGOTT KARELZPIVA KAREL GOTT11.99 EUR
2017VINYLGOTT KARELCAS RUZI [VINYL]22.54 EUR
2016CDGOTT KARELVANOCE VE ZLATE PRAZE11.81 EUR
20162xCDGOTT KARELDOTEKY LASKY18.34 EUR
2016CDGOTT KARELORIGINALE 2AUF1: IN MIR..12.56 EUR
20155xCDGOTT KARELDUETY28.18 EUR
20145xDVDGOTT KAREL50 LET NA DVD - BOX 5DVD46.52 EUR
2014DVDGott KarelNoèní král - Hity prvního desetiletí 21. STOLETI16.35 EUR
2014CDGOTT KARELS POMOCI PRATEL16.16 EUR
2013CDGOTT KARELDOTEK LASKY 215.90 EUR
2013VINYLGOTT KARELROMANTIKA [VINYL]18.34 EUR
2013VINYLGOTT KARELMELODIE KTERE NESTARNOU [VINYL]18.34 EUR
20132xDVDGOTT KARELO2 ARENA 201216.35 EUR
20133xCDGOTT KARELKONEC PTACICH ARII - KAREL GOTT ZPIVA PISNE S TEXTY JIRIHO STAIDLA18.34 EUR
2011CDGOTT KARELHINTER DER SONNE12.56 EUR
2011CDGOTT KARELSENTIMENT15.90 EUR
2010CDGOTT KARELLIDOVKY MEHO SRDCE14.88 EUR
2010CDGOTT KARELDIE GROSSEN ERFOLGE41.31 EUR
2010CDGOTT KARELWEIHNACHTEN IN DER..12.56 EUR
2010CDGOTT KAREL95/SLIDEPACK5.24 EUR
2009DVDGOTT KARELSEN O VANOCICH / VANOCNI PISNE A KOLE7.95 EUR
2009CDGOTT KARELLEBEN12.56 EUR
200936xCDGOTT KARELME PISNE (36CD BOX)93.06 EUR
2009DVDGOTT KARELHITY 90. LET - KDYZ MUZ SE ZENOU SNIDA18.34 EUR
20093xCDGOTT KAREL70 HITU "KDYZ JSEM JA BYL TENKRAT KLUK"22.54 EUR
20082xCDGOTT KARELI LOVE YOU FOR...; PISMO LASKY (KOMPLET 34 / 35)17.76 EUR
20082xCDGOTT KARELPOSEL DOBRYCH ZPRAV / LOD SNU - KOMPLET 32+3313.76 EUR
20072xCDGOTT KAREL40 JAHRE KAREL GOTT19.12 EUR
2007CDGOTT KARELSTAR EDITION9.99 EUR
2007CDGOTT KARELBILE VANOCE - KOMPLET 319.99 EUR
2007DVDGOTT KARELSTOKRAT CHVALIM CAS - HITY 70. LET13.68 EUR
20072xCDGOTT KARELKONCERT PRO TEBE / HRATKY S LASKOU - KOMPLET 27+2811.81 EUR
2006DVDGOTT KARELLADY CARNEVAL / HITY 60. LET19.48 EUR
20062xCDGOTT KARELDNES + COUNTRY ALBUM - KOMPLET 23/2411.81 EUR
20062xCDGOTT KARELKONTRASTY / ... A TO MAM RAD11.81 EUR
2005CDGOTT KARELROMANTIKA9.99 EUR
20052xCDGOTT KARELZA LASKU PALIM SVICI17.20 EUR
2004CDGOTT KARELBABICKA23.15 EUR
20042xCDGOTT KARELLASKO MA (NEJKRASNEJSI PISNE O LASCE)11.81 EUR
2002CDGOTT KARELPOKAZDE [ZLATA EDICE]10.62 EUR
2001CDGOTT KARELBEST OF 200111.27 EUR
1995CDGOTT KARELSEINE GROSSTEN HITS10.28 EUR
1994CDGOTT KARELKAREL GOTT 9510.62 EUR
19902xCDGOTT KAREL42 NEJVETSICH HITU17.20 EUR
19882xCDGOTT KARELKONCERT PRO TEBE/HRATKY S LASKOU /27/2817.74 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Bushido feat. Karel Gott - Für immer ju

Karel Gott - Být stále mlád

Karel Gott - Když muž se ženou sníd

Karel Svoboda - Žít

Když milenky pláčou

Karel Gott - Zůstanu svůj

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Pána Karla Gotta milujem už od.r.1963 a drži ma
to stale,je božsky,jediny... viac


Vše nejlepší k narozeninám Gabriela ... viac

Stefi

karel gott je aniel s diablom v tele, je proste
úžasný... viac

Stefi

karel gott je aniel s diablom v tele, je proste
úžasný... viac


pesni pro kristynko... viac

katka29

kde ma skladbu mam rozpravkovy dom... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Srdce nehasnou - akordy a text

Dívka z obrazu - akordy a text

Být stále mlád - akordy a text

Jdi za štěstím... Správně! - akordy a text

Být stále mlád - akordy a text

Lady Karneval - akordy a text

Šmoulí song - text

Stokrát chválím čas - akordy a text

Trezor - akordy a text

Zvonky štěstí - akordy a text

Je jaká je - akordy a text

Kdepak ty ptáčku hnízdo máš (Tři oříšky pro Popelku) - akordy a text

Včelka Mája - akordy a text

C`est la vie - akordy a text

Svet lásku má - akordy a text

Když muž se ženou snídá - akordy a text

Kávu si osladím - akordy a text

Když milenky pláčou - akordy a text

Když jsem já byl tenkrát kluk - akordy a text

Čau lásko - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Gott Karel Electrola...das ist musik!
CD Electrola.
..das ist
musik!
15xCD Gott Karel Singly / 300 pisni z let 1962-2019
15xCD Singly /
300 pisni
z let
1962-2019
4CD Gott K. 80 nejvetsi hity 1964-2019
4CD 80
nejvetsi
hity
1964-2019
CD Gott K. Ta prava
CD Ta prava
CM Gott Karel & No Name Kto dokaze...
CM Kto
dokaze...
VINYL Gott Karel Zpiva karel gott [vinyl]
VINYL Zpiva
karel gott
[vinyl]



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist