Ian Anderson


piesne (14)

  texty (14)
  akordy (0)
  taby (0)
  preklady (0)


články (19)
Fotky (1)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Ian Anderson:
NAžIVO: Na koncertě Jethro Tull v Kongresovém centru vítězila nostalgie a
nesoudnost Iana Andersona
- Z Jethro Tull se sice stal v zásadě sólový projekt jejich principála Iana Andersona,... - musicserver.cz


Ian Anderson:
Ian Anderson z JETHRO TULL: „Severská mytologie mě zajímala nejmíň kvůli
jejím přesahům do nacionalismu.“
- Jak zní nové skladby z desky „Rokflöte“ naživo, zjistíme už 4. prosince v Brně... - spark


Ian Anderson:
JETHRO TULL Venkovský rock Heavy Horses - Po koncepčním albu z roku 1976 Too Old to Rock ’n’ Roll: Too Young to Die! přišel... - rockandpop.cz


Ian Anderson:
JETHRO TULL vydají po roce nové album, inspirovali se severskou mytologií - Na loňské album JETHRO TULL „The Zealot Gene“ čekali fanoušci víc než dvacet le... - spark


Ian Anderson:
JETHRO TULL vydají po roce nové album - Na letos vydanou albovou novinku JETHRO TULL „The Zealot Gene“ fanoušci čekali skor... - spark


Ian Anderson:
RECENZE: Na domácky povědomém albu 'The Zealot Gene' nabízejí Jethro Tull
nostalgickou hru s vlastní minulostí
- Jethro Tull jsou bezesporu značka - a Ian Anderson to moc dobře ví. Přesto se jejímu... - musicserver.cz


Ian Anderson:
Legendární JETHRO TULL opět poodkryli nové album - Deska, na kterou rockový svět čeká už osmnáct let a ponese název „The Zealot Gen... - spark


Ian Anderson:
BIZÁR TÝDNE: Frontman hardrockových Jethro Tull Ian Anderson doprovodil na
příčnou flétnu Michala Davida
- Ian Anderson je vůdčí osobností britské hardrockové legendy Jethro Tull. Je o něm ... - IREPORT


Ian Anderson:
Ian Anderson z Jethro Tull trpí chronickou obstrukční plicní nemocí - Vydáno: 19.05.2020 12:04 v sekci Novinky - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec /... - musicserver.cz


Ian Anderson:
Ian Anderson o svém zdraví - 15. 5. 2020 | Standa Rubáš zpět na výpis Zpěvák a flétnista skupiny Jethro Tull ... - radiobeat.cz


 

Ian Anderson

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Ian Anderson:
Diskografia - Ian Anderson:
2020 album ELBOW TO ELBOW (2CD)
2019 album HOMO ERRATICUS [DIGIPACK]
2016 album HOMO ERRATICUS -REISSUE-
2014 album HOMO ERRATICUS -LTD- [DIGIPACK]
2014 album HOMO ERRATICUS -SPEC- [DIGIPACK]

Album:
2014 Album HOMO ERRATICUS -HQ- [VINYL]

album:
2014 album HOMO ERRATICUS [VINYL]
2014 album HOMO ERRATICUS -SPEC- [DIGIPACK]
2012 album THICK AS A BRICK II
2011 album WALK INTO LIGHT
2010 album SECRET LANGUAGE OF BIRDS
2007 album PLAYS CLASSICAL JETHRO TU [VINYL]
2005 album PLAYS CLASSICAL JETHRO..
2004 album The Secret Language Of Bir
1990 album PLAYS CLASSICAL JETHRO TU

dvd:
2020 dvd THICK AS A BRICK-CD BLRY- [BLURAY] [BluRay D...
1997 dvd PLAYS CLASSICAL JETHRO TU
1964 dvd PLAYS THE ORCHESTRAL JETHRO TULL 05

ine:
2022 ine PLAYS THE ORCHESTRAL JETHRO TULL [VINYL]
2020 ine HOMO ERRATICUS LP [VINYL]
2020 ine HOMO ERRATICUS LTD. [VINYL]
2020 ine HOMO ERRATICUS [VINYL]
2020 ine THICK AS A BRICK -CD DVD- [DIGIPACK]

kniha:
2008 kniha Ian Anderson a Jethro Tull

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
20222xVINYLANDERSON IANPLAYS THE ORCHESTRAL JETHRO TULL [VINYL]42.72 EUR
2022CDIAN ANDERSONAN AFTERNOON IN PHILLY29.19 EUR
20203xCDANDERSON IANTHICK AS A BRICK - LIVE IN ICE24.44 EUR
2020VINYLANDERSON IANHOMO ERRATICUS LP [VINYL]67.45 EUR
2020CDIAN ANDERSONELBOW TO ELBOW (2CD)25.96 EUR
2019CDANDERSON IANHOMO ERRATICUS [DIGI]17.60 EUR
2016CDANDERSON IANHOMO ERRATICUS16.89 EUR
20142xVINYLANDERSON IANHOMO ERRATICUS LTD. [VINYL]47.45 EUR
2014CDANDERSON IANHOMO ERRATICUS14.00 EUR
20142xCDDANDERSON IANHOMO ERRATICUS BOOK EDIT46.28 EUR
2014CDANDERSON IANHOMO ERRATICUS21.44 EUR
2014CDDANDERSON IANHOMO ERRATICUS TOUR26.20 EUR
20052xCDANDERSON IANPLAYS CLASSICAL JETHRO TU23.44 EUR
20022xCD+DVDANDERSON IANTHICK AS A.. -CD+DVD-33.04 EUR
0CDANDERSON IANHOMO ERRATICUS33.35 EUR
0CDANDERSON IANTHE SECRET LANGUAGE OF BIRDS21.09 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk