Lenny


piesne (32)

  texty (18)
  akordy (11)
  taby (1)
  preklady (0)


články (84)
Fotky (11)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Michael Kiwanuka:
LIVE: Kosheen a Michael Kocáb slavili na Metronome Prague svá výročí,
bavili i Lenny a Michael Kiwanuka
- Metronome Prague má za sebou první den. Zatímco Lenny na hlavním pódiu rozdávala po... - IREPORT


Lenny:
VIDEOROZHOVOR | Katka a David Žbirkovi: Jsme překvapení, kolik na Sunnbrellu
chodí v Česku lidí
- Předávání cen Žebřík se i letos zúčastnila Katka Žbirková, která přebírala ... - IREPORT


Lenny:
Taháky letošní Ladné Čeladné jsou Monkey Business, Tata Bojs a Lenny - Festival Ladná Čeladná uvede Monkey Business, Tata Bojs, Lenny i další oblíbené ... - rockandpop.cz


AIKO:
Konec Česka na Eurovizi? Zpěvačka Aiko si zadělala na pořádný průšvih! - Už víme, že zpěvačka Aiko porazila Elly, Giannu Lei, Lenny, kapelu MYDY a zpěváky... - super.cz


AIKO:
České barvy bude na Eurovizi hájit zpěvačka Aiko, nechala za sebou MYDY i
Lenny
- A už máme jasno, kdo bude v příštím roce reprezentovat naši republiku na mezináro... - musicserver.cz


Lenny:
Zpěvačka Lenny: Do Eurovize kvůli mamince Lence Filipové! - Písničkářka a t... - blesk.cz


AIKO:
Šanci na účast na Eurovizi 2024 mají Lenny, Tom Sean nebo kapela MYDY - O postup do mezinárodní hudební soutěže Eurovision Song Contest 2024 budou bojovat z... - idnes.cz


Lenny:
Na koncert s dárkem pro děti. Hudebnice v čele s Lenny zahrají na
charitativním večeru My Kind of Santa
- Už se těšíte, co najdete pod stromečkem, a s kým strávíte letošní svátky? Pro... - musicserver.cz


Lenny:
RECENZE: Lenny a Marpo na společném EP 'Klenoty' potenciál nenaplnili - Po dvou úspěšných společných singlech se Lenny a Marpo rozhodli pro další spolupr... - musicserver.cz


Lenny:
VIDEO: Z nového hitu 'My dva' Lenny a Marpa stříkají hektolitry
zamilovanosti a spokojenosti
- Marpo je ďábel - druhá placka do roka? Proč ne... V květnu vydal EP "Don't Quit Now... - musicserver.cz


 

Lenny

Fanúšikov: 0



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Lenny:
Diskografia - Lenny:
2022 album HEARTBREAK CULTURE
2021 album HEARTS /SONGBOOK
2020 album WEIRD & Wonderful

Album:
2016 Album HEARTS [VINYL]

album:
2016 album HEARTS

ine:
2022 ine HEARTBREAK CULTURE [VINYL]
2020 ine WEIRD & WONDERFUL [VINYL]
2018 ine PLATENA TASKA/CERNA/2018
2018 ine MIKINA/PANSKA/KAPUCE/2018
2018 ine MIKINA/PANSKA/KAPUCE/2018
2018 ine MIKINA/PANSKA/KAPUCE/2018
2018 ine MIKINA/CERNA/DAMSKA/2018
2018 ine MIKINA/CERNA/DAMSKA/2018
2018 ine MIKINA/CERNA/DAMSKA/2018
2018 ine MIKINA/RUZOVA/DAMSKA/2018
2018 ine MIKINA/RUZOVA/DAMSKA/2018
2018 ine MIKINA/RUZOVA/DAMSKA/2018
2018 ine MIKINA/DAMSKA/KAPUCE/2018
2018 ine MIKINA/DAMSKA/KAPUCE/2018
2018 ine MIKINA/DAMSKA/KAPUCE/2018
2018 ine TRICKO/BILE/UNISEX/2018
2018 ine TRICKO/BILE/UNISEX/2018
2018 ine TRICKO/BILE/UNISEX/2018
2018 ine TRICKO/BILE/UNISEX/2018
2018 ine TRICKO/CERNE/UNISEX/2018
2018 ine TRICKO/CERNE/UNISEX/2018
2018 ine TRICKO/CERNE/UNISEX/2018
2018 ine TRICKO/CERNE/UNISEX/2018
2018 ine CEPICE/BILA/UNISEX/2018
2017 ine KACHNICKA
2017 ine PLECHACEK - CERNY
2017 ine TRICKO/BILE/OH HELL.O
2017 ine TRICKO/BILE/OH HELL.O
2017 ine TRICKO/BILE/OH HELL.O
2017 ine TRICKO/BILE/OH HELL.O
2017 ine TRICKO/CERNE/OH HELL.O
2017 ine TRICKO/CERNE/OH HELL.O
2017 ine TRICKO/CERNE/OH HELL.O
2017 ine TRICKO/CERNE/OH HELL.O
2017 ine CEPICE - RUZOVA
2017 ine CEPICE - CERNA
2016 ine PLACKY - 4KS
2016 ine MIKINA/CERNA/RUZOVY POTISK BLACK MEDIUM UNIS...
2016 ine MIKINA/CERNA/BILY POTISK BLACK MEDIUM UNISEX...
2016 ine TRICKO/HEARTS/BILE/UNISEX WHITE MEDIUM UNISE...
2016 ine TRICKO/HEARTS/CERNE/UNISEX BLACK SMALL UNISE...

kompilacia:
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/1

singel:
2013 singel FIGHTER / EP
2013 singel ALL MY LOVE / EP

tricko:
2016 tricko TRICKO/HEARTS/CERNE/UNISEX/BLACK/MEDIUM
2016 tricko TRICKO/HEARTS/BILE/UNISEX/WHITE/SMALL
2016 tricko MIKINA/CERNA/BILY POTISK/UNISEX/BLACK/SMALL ...
2016 tricko MIKINA/CERNA/RUZOVY POTISK/UNISEX/BLACK/SMAL...

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
2022CDLENNYHEARTBREAK CULTURE24.24 EUR
2022VINYLLENNYHEARTBREAK CULTURE [VINYL]34.95 EUR
20212xCDLENNYHEARTS/SONGBOOK42.32 EUR
2020CDLENNYWEIRD & WONDERFUL19.74 EUR
2020VINYLLENNYWEIRD & WONDERFUL [VINYL]28.22 EUR
2016CDLENNYHEARTS18.32 EUR
0CDLENNYWE ARE CRIMINALS14.14 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk