Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Koncerty na počest Karla Gotta: Vdova Ivana se bojí, co s nimi kvůli koronaviru bude

Koncerty na počest Karla Gotta: Vdova Ivana se bojí, co s nimi kvůli koronaviru bude
Zdroj: showpix.cz
+ Dalších 6 fotografií
karel gott
Je to zhruba 11 měsíců od chvíle, kdy nás navždy opustil velikán Karel Gott (†80), který podlehl zákeřné leukémii. V polovině prosince se měl v O2 aréně uskutečnit koncert na zpěvákovu počest, ale jeho realizace je nyní kvůli pandemii koronaviru v ohrožení.

"Největší hvězdy české a slovenské populární hudby se 15. 12. 2020 společně sejdou na pódiu pražské O2 arény, aby vzdaly hold Karlu Gottovi," stojí ještě stále na oficiálních stránkách Karla Gotta

Vzpomínkový koncert je nyní bohužel v ohrožení, a to kvůli návratu roušek a zpřísňování opatření. Vdova Ivana Gottová (44) prozatím vůbec netuší, zda se koncert opravdu uskuteční, či nikoliv. V současné době nesmí být na vnitřní akci více než 500 lidí a všichni musejí mít nasazené roušky.

Z důvodu velkého zájmu o koncert Pocta Karlu Gottovi se má navíc podle plánů uskutečnit ještě jeden koncert, a to 16.12. Dohromady je prodáno zhruba 36 tisíc lístků.

"Manžel si ještě za svého života uvědomoval, že koncert na jeho památku by pro jeho příznivce měl být uspořádán. Chtěl, aby organizátorem koncertu byla agentura Karel Gott Agency a sdělil svému nejbližšímu týmu i velmi konkrétní představu podoby koncertu. Budeme se snažit jeho přání naplnit," tvrdila ještě před časem Ivana. To ovšem ještě netušila, že situace bude zcela jiná.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy