Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvačky z legendární kapely Holki nestárnou: Po letech stále vypadají jako holky

Proměna.
Zdroj: Koláž/Profimedia
+ Dalších 14 fotografií
holki

Hitovky jako Pro mámu, Jsi senzační, Už mi nevolej či Chceš odejít jsou největší pecky kapely Holki, na přelomu milénia jedné z našich nejúspěšnějších skupin. Ačkoliv i dnes se občas objeví společně na pódiu, na takovou slávu už nikdy nedosáhly. Radana Labajová (42), Nikola Šobichová (41) a Kateřina Brzobohatá (41) se staly hosty v nejnovějším díle talkshow pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Jak zpěvačky vypadají dnes? 

Čtyři mladá děvčata, která dal dohromady Peter Fider, se staly s kapelou Holki téměř okamžitě hvězdami a měly slušně rozjetou kariéru. Jména Nikola Šobichová, Klára Kolomazníková, Radana Labajová a Katka Brzobohatá znal snad každý. Od založení dívčího seskupení uběhlo už skoro 25 let, zpěvačky ovšem jako by nestárly a stále jako holky vypadají. To se potvrdilo i v nejnovějším díle talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Je téměř neuvěřitelné, že od vzniku kapely uplynulo tolik let. Zpěvačky stále působí mladistvým dojmem a jen málokdo by jim hádal jejich věk. Ze všech se staly zodpovědné matky, ale na hudbu nikdy nezanevřely. Kromě Kláry Kolomazníkové spolu i v současné době občas vystupují. Ani v rámci talkshow nesměl chybět malý koncert.

Na slávu vzpomínají i dnes

Nejdříve byly čtyři, ale uvnitř kapely byly rozepře, zároveň děvčata toužila po své sólové kariéře. První se na sólovou dráhu vydala Nikola Šobichová, ale její úspěch nebyl tak velký, stejně jako u ostatních dívek. Holki se rozhádaly s Klárou Kolomazníkovou, která se k nim v roce 2008, kdy se daly opět dohromady, nepřidala.

Jejich písničky hrály denodenně v rádiích, objevovaly se na televizních obrazovkách, koncerty byly beznadějně vyprodané a prodeje jejich alb lámaly rekordy. Dodnes na svou slávu vzpomínají: „Moc jsme si to užívaly. Ale užívaly jsme si to jinak. Bylo nám tehdy 17 let, kdyby to přišlo teď, tak bychom si to užívaly opět jinak,“ shodly se v minulosti v rozhovoru pro eXtra.cz.

7 pádů Honzy Dědka sledujte každé úterý ve 21.35 na Primě!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy