Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Seleně Gomez málem explodoval nadupaný dekolt, raperka zase přišla prakticky nahá: Nejhlubší výstřihy z hudebních cen

Hluboké výstřihy z hudebních cen.
Zdroj: extra.cz/koláž, Profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Móda

Každoročně pořádané předávání hudebních cen s názvem MTV Video Music Awards je pro zpěváky a zpěvačky velikou událostí. Jinak tomu nebylo ani letos. Na dalším ročníku, který se uskutečnil v New Jersey, se objevilo plno hvězd současné hudební scény. Nejvíce cen si odnesla zpěvačka Taylor Swift, která zazářila nejen svou hudbou, ale také oděvem. Co dalšího celebrity oblékly a kdo měl nejhlubší výstřih, na to se podívejte v galerii. Módní policie redakce eXtra.cz pro vás navíc připravila podrobný rozbor outfitů. 

Hvězdou hudebních cen MTV Video Music Awards, co se týče vítězství, byla rozhodně zpěvačka Taylor Swift. Když bychom to ale hodnotili z módního hlediska, největší haló způsobila půvabná Selena Gomez. Ta totiž během večera vystřídala hned dva outfity, přičemž jeden byl lepší než druhý.

Na udílení cen vynesla nádhernou rudou róbu s florálními nášivkami od Oscara de la Renty. Šaty měly nejen velmi vysoký rozparek, ale hlavně hluboký výstřih, což většina Seleniných fanoušků a přítomných fotografů určitě ocenila. Róba jí navíc hezky obepínala postavu a lichotila jí. S jistotou tedy můžeme říct, že byla rozhodně jednou z nejlépe oblečených dam večera. Na následnou VMA‘s party pak oblékla krátké fialové šaty, které měly taktéž doslova vražedný dekolt, ale Seleně perfektně sedly, proto hodnotíme pozitivně.

Doja Cat měla zůstat doma

Ani ne tak dekolt, jako celá prsa rovnou ukázala rapperka Doja Cat. Ta svými módními výstřelky ráda provokuje, ovšem tentokrát zašla až příliš daleko. Na sobě měla imitaci pavučiny, která zakrývala opravdu jen to nejnutnější. A vlastně ani to ne. Na odiv tak dala svá prsa včetně bradavek. Tohle by příště měla nechat doma a zvolit něco elegantnějšího, přeci jen se jedná o slavnostní akci.

Shakira zvolila taktéž dva outfity, přičemž v obou případech se jednalo o sexy, avšak stále ještě decentní volbu. Róba ve zlaté barvě k Shakiře sedla, ovšem dlouhé, blankytně modré šaty, které si vzala později, byly ještě mnohem lepší. Modrá róba od Versaceho byla spojena zlatými spínacími špendlíky, které vytvářely sexy průstřihy na několika místech. Neukázala nic nevhodného, přesto vypadala žhavě a žensky.

Ztracená Demi Lovato

Téměř nahá přišla také zpěvačka Tinashe. Na předávání MTV hudebních cen je již tradicí, že alespoň jedna celebrita na sobě nemá téměř nic. A tentokrát se o to kromě Dojy Cat postarala i Tinashe. Třpytivé šaty ze síťoviny ukázaly vše, pouze přes intimní partie si dala černou lepicí pásku. Zřejmě aby se neřeklo. ‚Levný dojem‘ pak ještě podpořily černé boty na platformě a extrémně vysokém úzkém podpatku.

Zpěvačka Demi Lovato sice neukázala výstřih, ale její mundúr byl více než prapodivný. Lovato nedávno šokovala svými prohlášeními, že se cítí být nebinární osobou, přičemž následně tato tvrzení popřela s tím, že už se necítí být ‚To‘. Oděv působil stejně chaoticky jako její prohlášení. Na krátké černé šaty si vzala maxi černý kabát s extrémně napěchovanými rukávy, který sice z módního hlediska vypadá skvěle, ovšem Demi je v něm doslova ztracená.

Na další bizarní i povedené outfity se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy