Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Britney Spears se už definitivně zbláznila. Předvedla bizarní taneček s noži, její ex tvrdí, že je zpěvačka na drogách

Britney Spears přitvrzuje: Zveřejnila video s obřími kuchyňskými noži
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia/Instagram Britney Spears
+ Dalších 8 fotografií
tanečnice

Někdejší popová hvězda Britney Spears zase jednou vyděsila své fanoušky. Na svůj Instagram umístila další taneční video, což by samo o sobě nebylo nic zvláštního, kdyby zpěvačka neměla v obou rukách velké kuchyňské nože, s nimiž se šíleným výrazem v obličeji máchala kolem sebe. 

Děsivý tanec

Americká zpěvačka Britney Spears se v posledních letech místo zpěvu věnuje spíše plnění svých sociálních sítí bizarním obsahem. Když se zrovna neukazuje nahá v lascivních pózách, natáčí taneční videa, která jejím fanouškům často nahánějí hrůzu.

Protože se mnoho z nich obávalo o její duševní zdraví a své obavy vyjadřovali v komentářích pod jejími příspěvky, Britney jim pro jistotu tuto možnost upřela a komentáře zamkla. Její poslední video nebylo výjimkou. Zpěvačka, která se proslavila na přelomu nového milénia, v něm spoře oděná předvádí taneční kreace, při nichž kolem sebe zběsile mává dvěma velkými kuchyňskými noži.

Bude Halloween

Britney se své followery snažila předem uklidnit. "Dnes jsem si začala v kuchyni hrát s noži. Nebojte se, nejsou skutečné," napsala k příspěvku s tím, že se blíží Halloween. Ovšem vzhledem k tomu, že se jí před nedávnem kvůli nevěře rozpadlo manželství a údajně v poslední době ujíždí na návykových látkách, není zcela jisté, jestli jsou její slova pravdivá.

„Situace je mnohem víc znepokojující, než jsme tušili. Obávám se, že je na pervitinu. Modlil jsem se, aby to někdo zveřejnil a aby se probudila. Je to děsivé, je to přece jen matka mých synů,“ řekl bývalý manžel Britney Kevin Federline v rozhovoru pro Mail On Sunday. „Pokaždé, když zazvoní telefon, bojím se, že přijdou zdrcující zprávy. Nechci, aby se chlapci jednoho rána probudili a zjistili, že jejich matka se předávkovala,“ dodal Kevin, který má s popovou zpěvačkou syny Prestona (17) a Jaydena (16).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy