Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvačka Bára Basiková po dlouhé době odložila paruky: Promluvila o zdravotních problémech

+ Dalších 6 fotografií

Známou zpěvačku Báru Basikovou (60) delší dobu trápilo nalomené zdraví. Kolem její možné nemoci vznikla celá řada spekulací, sama ale nikdy neprozradila, oč se přesně jednalo. V rozhovoru pro eXtra.cz Basiková prozradila, jestli je vše již v pořádku a proč se rozhodla po dlouhé době odhodit oblíbené paruky. 

Pracovní tempo

V loňském roce musela zpěvačka Bára Basiková kvůli zdravotním problémům opustit spolupráci na muzikálu Okno mé lásky, ačkoliv je na tom v současnosti již lépe, vrátit se do představení neplánuje. "I když mi to bylo nabízeno, tak nechci, protože tu roli již dostaly jiné kolegyně a já bych je tak o tu roli připravila, a to by mi přišlo velmi nefér a velmi nekolegiální," řekla eXtra.cz věhlasná česká umělkyně.

Nabídky do jiných projektů ale zatím nepřijala. "Nějaké nabídky tam byly, ale nějak se mi to nehodilo, nebo to nebylo ono, takže jsem ty role odmítla a nechávám tomu volný průběh," doplnila zpěvačka, která ovšem rozhodně nezahálí a nyní se se svými kolegy Vaškem Noidem Bártou a Janem Bendikem připravuje na vánoční koncert s orchestrem Karla Vlacha.


Konečně zdravá

Zdravotní problémy, které Basikovou delší dobu trápily, má už prý naštěstí za sebou. "Jsem zdravá, jsem v pohodě a už to mám za sebou. Ta léčba naštěstí nebyla až tak dlouhá a náročná,"prozradila Bára s tím, že se celá věc možná zveličovala více, než bylo zapotřebí.

Spekulace o vážné nemoci možná ještě více podnítily paruky, bez kterých zpěvačka jednu dobu nedala ani ránu. "Mám doma asi třicet paruk a nosím je celoživotně," řekla o své vášni Basiková. "Vždycky je to kvůli nějaký náladě, nebo změně image, takže je to vždycky naprosto spontánní rozhodnutí," dodala, a tím vyvrátila, že by paruky nosila kvůli vedlejším účinkům léčby.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy