Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Extrémní natáčení Lucie Vondráčkové: Děsné záběry z vězení a utýraný vzhled zpěvačky

Lucie Vondráčková během náročného natáčení: Policejní zátah a následně bezmoc za mřížemi
Zdroj: koláž eXtra.cz/eXtra.cz Pavel Dvořák/Herminapress
+ Dalších 17 fotografií
vězení

Zpěvačka Lucie Vondráčková se v poslední době věnovala zejména filmovému natáčení. Tentokrát měla možnost si opět zahrát ve videoklipu k jedné ze svých písní a natáčení to nebylo zrovna jednoduché. Lucie si totiž vyzkoušela, jaké to je sedět za mřížemi ve vězení. S malou ochutnávkou fotografií se pochlubila i na svém Instagramu.

Neprávem odsouzená

Známá zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková má pověst "hodné holky", ale i ona se potřebuje občas trochu vyřádit. To se jí povedlo během natáčení zbrusu nového videoklipu, který je více než emotivní. Vondráčková se v něm svým fanouškům totiž ukáže ve zcela jiné poloze.

Lucie chtěla v novém hudebním videoklipu divákům a posluchačům přiblížit zoufalství ženy, která se objeví ve špatnou chvíli na špatném místě. Natáčení v sychravém podzimním počasí dodává celému videu velmi depresivní a tíživý nádech. Na začátku dojde k bitce mezi dvěma muži, při níž jeden druhého pobodá a následně zmizí.

Zpěvačka je v roli kolemjdoucí, která se rozhodne pomoci raněnému, jenže ve chvíli, kdy se nad ním skloní, zjišťuje, že muž je již po smrti. Lucie vezme do ruky vražednou zbraň a v té chvíli se k ní přiřítí policie. Tu totiž zavolá žena, která ji viděla a ihned nahlásila mužům zákona, že vražedkyně je ještě na místě.


Náročné scény

Vondráčková je najednou v bezvýchodné situaci a jako neprávem odsouzená se dostává za zdi kriminálu. Tam si slavná herečka a zpěvačka, která dlouhou dobu žila v Kanadě, vyzkouší, jaké to je mít na sobě vězeňskou teplákovku, drhnout špinavou podlahu, spát na tvrdé matraci, na svět se dívat pouze okny s mřížemi a snít o svobodě.

Prostřednictvím Instagramu se Lucie se slovy "Příští zastávka" pochlubila fanouškům první vlaštovkou z nového videoklipu. Na fotografiích v galerii, které poskytla redakci eXtra.cz agentura Herminapress, můžete sami vidět, že natáčení nebyla žádná legrace. Zvlášť náročná byla pro zpěvačku scéna zatýkání, kde na ní jeden z policistů klečí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy