Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvačka z MC Erik & Barbara byla obětí domácího násilí. Manžel Haščákové skončil tři měsíce před její smrtí za mřížemi

Barbara Haščáková: Její muž byl před její smrtí ve vězení, údajně šlo o domácí násilí
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia
+ Další fotografie
Vězení

Populární slovenská zpěvačka Barbara Haščáková (†43) strávila poslední dvě desítky let v Americe, kam se přestěhovala v době, kdy byla její sláva na vrcholu. Jenže americký sen ji za velkou louží nečekal. Místo toho měla být obětí domácího násilí ze strany svého manžela Stevena Soukupa (54). Haščáková nakonec zemřela loni v listopadu podle dostupných údajů na cévní mozkovou příhodu. Nyní ovšem vyšlo najevo, že byl Steven pouhé tři měsíce před její smrtí zadržen policií za údajné domácí násilí, jak píše Mugshots Sarasota.

Amerika pro ni zřejmě byla prokletím. Slovenská zpěvačka Barbara Haščáková ve druhé polovině devadesátých let zářila ve slovenské skupině MC Erik & Barbara, ovšem v časech největší slávy se rozhodla odstěhovat do USA. I tam chtěla prorazit jako zpěvačka, jenže to se jí nepovedlo.

Místo toho se ve městě Sarasota na Floridě živila všelijak. Její život náhle vyhasl 22. listopadu 2023 v pouhých 43 letech, kdy měla utrpět cévní mozkovou příhodu. Již předtím měla řadu zdravotních problémů. Trpěla na zavodněné plíce, prodělala těžký koronavirus a měla zápal plic. Pro slovenský web Čas její kamarádka popsala, že si měla Barbara sáhnout na život sama. „Už nechtěla žít, vzala si různé léky a zapila to celou flaškou. Neúčinkovalo to hned, ještě asi sedmnáct minut jsme byli na videu, zazpívala mi tu rozlučkovou písničku, ještě mi poslala fotku, ale potom spadla na zem a už tam zůstala,“ popsala zpěvaččina kamarádka.

Její muž byl ve vězení

Na povrch vyšel i další znepokojivý fakt. Jen tři měsíce před Barbařinou smrtí skončil její manžel Steven Soukup ve vězení. Na stránce Mugshots Sarasota byla zveřejněna Stevenova fotografie a informace, že byl 27. srpna 2023 zadržen za domácí násilí na adrese Worcester Street v Sarasotě na Floridě.

V minulosti se již víckrát mluvilo o tom, že je Steven násilník. Sama Barbara Haščáková na své sociální sítě napsala status: „Můj manžel je násilník, prosím, pomozte.“ Příspěvek však po pár hodinách smazala. A dobrý vztah neměla ani se svou tchyní, Stevenovou matkou Josephine Soukupovou (76). V roce 2016 Barbara skončila za mřížemi za to, že tchyni napadla. V intoxikovaném stavu ji měla fyzicky napadnout nejdříve v autě a poté na parkovišti před zraky Stevena.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy