Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další úspěch Ewy Farné: Zpěvačka zazářila na předávání hudebních cen Evropy 2

Ewa Farna se dobře bavila.
Zdroj: Se souhlasem Evropy 2
+ Další 4 fotografie
evropa 2

Ewa Farna, Mirai, raper Calin. Ti všichni se sešli na speciálním odpoledním vysílání Evropy 2 k vyhlášení výsledků Hudebních cen za rok 2023. Hudebníci převzali ceny podle tiskové zprávy Evropy 2 z rukou netradičních hostů jako třeba manželů Dykových nebo hokejisty Milana Hniličky. 

Evropa 2 ve speciálním odpoledním vysílání vyhlásila živě výsledky Hudebních cen za rok 2023, a to už podvanácté. Vítězové dostali křišťálové trofeje symbolizující hudební komorní ladičku z rukou netradičních hostů. Po dvou umístěních, tedy nejvyšší počet, si odnesli zpěvačka Ewa Farna a raper Calin. Vyhlašovalo se celkem 16 kategorií. O události informovala Evropa 2 v tiskové zprávě, kterou má redakce eXtra.cz k dispozici.

Slavnostní vyhlášení Hudebních cen Evropy 2 proběhlo přímo v éteru rádia v rámci speciálního odpoledního vysílání. Ceremonií posluchače provázela dvojice populárních moderátorů Zorka Hejdová a Tomáš Zástěra. Live-streamem na sociálních sítích Evropy 2 pak Ondra Urban a Petr Říbal. Ceny předávali laureátům další oblíbení moderátoři rádia, ale i známé osobnosti, mezi nimi například Vojtěch Dyk, Honza Dědek, Michal Hrůza, Michal Holan, Rudy Linka nebo hokejista Milan Hnilička.

Nejúspěšnější byli Ewa Farna a Calin

O výsledcích ankety, složené celkem z 16 kategorií, rozhodovali primárně posluchači rádia a hudební fanoušci. Vůbec nejúspěšnějšími interprety se stali Ewa Farna, která zvítězila v kategoriích nejlepší české zpěvačky a nejoblíbenějšího českého videoklipu, a Calin, který zabodoval v kategorii českého rapu a tuzemského alba. Dvě umístění získala také populární kapela Måneskin, která obdržela titul nejlepší zahraniční kapely a zahraničního songu.

Doporučené video: Rozhovor s Ewou Farnou na předávání cen Český slavík.

Nechybělo ani oblíbené moderátorské duo Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Snímky z předávání cen si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy