Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Koncert pro Haničku Písničku: Margita měl čestné místo v hledišti, zazpívali Rezek i David

Koncert Pocta Haně Zagorové uctil slavnou zpěvačku. Štefan Margita měl v hledišti čestné místo
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák/Profimedia/Koláž eXtra.cz
+ Dalších 95 fotografií
koncert

V O2 areně se uskutečnil koncert nazvaný Pocta Haně Zagorové. Původně mělo jít o vystoupení s názvem Konečně spolu! Skon slavné zpěvačky však všechno změnil. Čestné místo na akci, kterou přímo na místě sledovala redakce eXtra.cz, měl vdovec Štefan Margita. Ještě před začátkem pak na přípravy dohlížel i Leoš Mareš.

Dlouho očekávaný koncert Pocta Haně Zagorové začal v úterý ve 20:00 v pražské O2 areně. Galavečer, který se původně měl jmenovat Konečně spolu! a na kterém měla Zagorová vystoupit, se změnil ve vzpomínku poté, co "Hanička Písnička" odešla. Vše na místě sledovala redakce eXtra.cz.

Velkou událostí byla akce pro vdovce po slavné zpěvačce Štefana Margitu. Ten vše obhlížel ještě před samotným začátkem. Sekundoval mu v tom i Leoš Mareš, který show produkoval a čile se pohyboval v zákulisí. Margita si pak ťuknul plechovkou piva i se zpěvákem Petrem Rezkem. Dostavil se také hudebník Karel Vágner.


Zazněly slavné hity z minulosti

Rezek si následně střihnul s Kateřinou Bohatovou duety Duhová víla a Ta pusa je tvá. Zazpívali též například Standa Hložek a Petr Kotvald, a to hity ze seriálu Sanitka Můj čas a Jinak to nejde. Na pódiu hold slavné zpěvačce vzdali také Michal David nebo Leona Machálková.

„Program večera vychází ze scénáře koncertu, který připravovala samotná Hana Zagorová u příležitosti plánované oslavy svých 75. narozenin a který se nakonec bohužel neuskutečnil,“ uvedli organizátoři.

Na to, jak to na koncertě vypadalo, se podívejte ve fotogalerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy