Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bohuš Matuš spojil síly s hvězdnými kolegy. Uskupení Sing Sing Quintet natočilo nový videoklip s nasazením vlastních životů

Skupina Sing Sing Quintet v celém svém složení.
Zdroj: Se souhlasem Sing Sing Quintet
+ Dalších 10 fotografií
videoklip

Když se spojí parta vynikajících muzikálových hvězd, je to zárukou, že vznikne něco velkolepého. Skupina Sing Sing Quintet složená z několika slavných zpěvaček a zpěváků v čele s Kamilou Nývltovou, Michaelou Noskovou či Bohušem Matušem natočila nový videoklip. O spolupráci s českými umělci promluvil pro eXtra.cz zpěvák Tomáš Trapl.

Nový projekt

Sing Sing Quintet, skupina složená ze zpěváků Kamily Nývltové, Michaely Noskové, Tomáše Trapla, Bohuše Matuše a Petera Pechy, před pár dny dokončila natáčení svého nového a zároveň prvního videoklipu v malebných prostorách přírodního lomu Krákorka v Podkrkonoší. Se záběry z natáčení se pochlubila muzikálová hvězda Kamila Nývltová na svém Instagramu.

Světlo, slunce a krásné prostředí lomu poskytly dokonalou kulisu pro natáčení, během kterého zpěváci neznali odpočinek. I když bylo natáčení chvilkami lehce nebezpečné, protože museli šplhat vysoko po pískovcových kamenech, vše dopadlo skvěle. Nikomu se nic nestalo a záběry díky tomu budou naprosto famózní. “Co bych pro natáčeni klipu neudělal... a pak skočil dolů ze skály,” řekl se smíchem pro eXtra.cz zpěvák Tomáš Trapl.


Lásky čas

Skupina je známá svými velkými hlasy, vášní pro hudbu a neúnavným nasazením při tvorbě, což se odráží i v přípravě tohoto videoklipu. Český text k jejich světoznámému songu napsala pro skupinu zpěvačka Míša Nosková a nové zpracování skladby slibuje, že to bude hit, který osloví fanoušky a chytí je za srdce.

Zbrusu nový videoklip, který režíroval bratr Kamily Nývltové Jindřich a jeho produkční tým “Daniel production“, bude mít premiéru 1. května, kdy se slaví první máj, lásky čas. Tým tvůrců se snažil zachytit energii a vášeň, kterou Sing Sing Quintet do své tvorby vkládá, a věří, že výsledný videoklip bude vizuálním a zvukovým zážitkem pro všechny diváky a posluchače.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy