Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Anička Slováčková písní plnou naděje dojala fanoušky. Bere si inspiraci v prvním boji s rakovinou

Kamarádka Lucie Levé Anička také bojuje s rakovinou.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
Videoklip

Zpěvačka Anna Slováčková (28) se pere s rakovinou statečně. Na sociálních sítích sdílela velmi emotivní klip k písni s názvem Nepopsaná z roku 2021, na němž ukázala svou holou hlavu. V komentářích se to jen hemžilo pozitivními a krásnými reakcemi.

Anna Slováčková bojuje s rakovinou, která se jí vrátila, velmi statečně. I přes náročnou léčbu stále zpívá a koncertuje, a jak sama několikrát řekla, právě to ji pohání dopředu a dodává pozitivní energii. Tentokrát sdílela na Instagramu videoklip ke své písni Nepopsaná, který vydala v roce 2021.

„Kytičkovej ufoun aneb návrat do minulosti k naší milované Nepopsané, která je pořád čistě bílá. ‚Od teď pro mě znamená každej cizí úsměv mnohem víc‘,“ napsala k videu, v němž je Anička s holou hlavou a namalovaným obočím na žlutou barvu. Ve videu se dotýká květin a vypadá opravdu nebesky.

Dojemné komentáře

Také fanoušci v komentářích se nad videoklipem přímo rozplývají. Nádherná písnička, ta o něčem vypovídá! Milá Aničko, jsi tak skvělá, statečná a odvážná, to by bylo, abys tuto bitvu nevyhrála. Máš tak obrovskou podporu a i sama bojuješ jako lvice. Všichni jsme s tebou a posíláme ti spoustu síly a energie,“ napsala Jitka. Aničko, nádhera. Jste krásný člověk, anděl,“ napsala zpěvačka Kateřina Ševidová.

To je tak nebesky krásný! Děkuju,“ okomentovala Zuzana.To je nádhera. Aničko, držím moc palce! Nakopejte té svinské nemoci zadek!“ připsala Eva. „Písnička se dotkla mé duše,“ připojila svůj komentář Janka. „Aničko, jste krásná jako jarní kvíteček,“ komentovala Jitka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy